Nový Predátor má za sebou malou premiéru na Comic-Conu. A prý jde o nejlepší díl od kultovní jedničky

Nový Predátor má za sebou malou premiéru na Comic-Conu. A prý jde o nejlepší díl od kultovní jedničky
Prey | Hulu
Minulý týden se v San Diegu na Comic-Conu uskutečnila projekce filmu Prey, nového přírůstku do predátoří série –⁠ a reakce nemohou být nadšenější.
Predátor: Kořist
První diváci se shodují, že tohle je pokračování kultovního Predátora s Arnoldem Schwarzeneggerem, na které jsme celou dobu čekali, přičemž mnozí se nebojí snímek označit za nejlepší v sérii vůbec. Po projekci došlo na ovace vestoje, které pokračovaly i během následné diskuze.
„Prey je můj nejoblíbenější film o Predátorovi. (To říká někdo, kdo je velkým fanouškem originálu a také Predátorů z roku 2010.)“
„Prey je nejzábavnější film o Predátorovi, jaký jsem kdy viděl. Dan Trachtenberg z něj dělá téměř nepřetržitý akční film... A sakra, Amber Midthunder je taková drsňačka.“
„Prey je skutečně nejlepší Predátor od dob Predátora. Všechna čest Amber Midthunder, která si krade prostor pro sebe společně s Predátorem. Je to návrat ke krvavým kořenům napínavého lovu, který přináší vše, co od Predátora chci...“
Predátor: Kořist
Predátor: Kořist | Hulu
„Prey je fenomenální. Je to pokračování, které série Predátor potřebovala, a dokáže obstát samo o sobě."
„Prey je jedním z nejlepších dílů série Predátor. Prey se výrazně liší od svých předchůdců, přesto zachycuje ducha série, a zároveň představuje nečekaného hrdinu, kterému je snadné fandit. Vizuálně ohromující a intenzivně násilný film, připravte se na to, že budou padat hlavy."
To jsou jen některé z mnoha nadšených ohlasů, které zaplavily internet.
Snímek režíroval Dan Trachtenberg, který má na kontě povedený thriller Ulice Cloverfield 10, pod scénářem je podepsaný Patrick Aison (seriálový Jack Ryan). Půjde o první snímek v sérii, který nemíří do kin, ale na streamovací službu. Tou je Disney+, kde bude Prey pod českým názvem Predátor: Kořist dostupný od 5. srpna letošního roku.
novy-predator-ma-za-sebou-malou-premieru-na-comic-conu-a-jde-pry-o-nejlepsi-dil-od-kultovni-jednicky
Prey | Hulu

Všechno, všude, najednou: Úplně nejvíc nejlepší film roku?
Dva režiséři, co si říkají jen „Daniels", točí opravdu crazy videoklipy a filmy. Tento má zatím nejlepší recenze roku, ale musíte být hodně velcí fandové kung-fu, paralelních světů a buddhismu, abyste ho ocenili.