Trailer: Tělo takzvaně ještě nevychladlo a už se někdo snaží udělat Smrtonosnou past jako seriál

Trailer: Tělo takzvaně ještě nevychladlo a už se někdo snaží udělat Smrtonosnou past jako seriál
Bruce Willis ve Smrtonosné pasti | 20th Century Fox
Ještě než se nad šestým dílem Smrtonosné pasti oficiálně zavřely vody, což se nicméně stalo ještě před Willisovým odchodem do důchodu (důvodem bylo to, že Disney koupil studio 20th Century Fox, které na značku vlastnilo práva a u Myšáka neměli o další Past zájem), byl vyvíjen následující koncept: sledovali bychom v něm paralelně McClanea ze současnosti a jeho mladší verzi v sedmdesátých letech minulého století, která se teprve u policie rozkoukává. Scénář byl hotový, na režijní stoličku měl usednout Len Wiseman (Smrtonosná past 4.0, Underworld), ale jak víme, nic z toho nebylo.
Neznámý scenárista Ben Trebilcook by přesto rád tento koncept oživil s tou změnou, že se jeho seriálová verze, pojmenovaná McClane: Die Hard 24/7, zaměří čistě na McClaneovu minulost. A dokonce z pozice producenta a režiséra vytvořil fanouškovský trailer, kterým chce svou vizi někomu prodat.
Co na to říct? Jakkoli představa poctivých kriminálních sedmdesátek v rámci televizního formátu nezní marně, a možná i McClanea s jinou tváří by fanoušci nakonec zkousli (ať chceme nebo ne, jednou na to určitě dojde), zvolená upoutávka působí příliš amatérsky, než aby šla vůbec brát vážně.
Série prý byla ve výrobě již v roce 2007, později nicméně byly plány zrušeny v prospěch dalšího filmu. Co je zajímavé na zvoleném názvu je to, že svého času vznikal celovečerní projekt s názvem Die Hard 24/7, v němž se měli společně na plátně sejít John McClane a Jack Bauer ze seriálu 24 hodin.
Trebilcook má již napsaný pilot a náčrt dalších dílů a rád by svým projektem získal nejen zájem nějaké streamovací služby, ale také Willisovo požehnání. Osobně si ale nemyslím, že by se mu to na základě předvedeného povedlo.
Přesto vám nakonec malý návrat skutečného Johna McClanea můžu v téhle zprávě dopřát, neboť se Bruce Willis po 34 letech vrátil do Nakatomi Plaza.

Thor 4 prožívá milostný vztah s kladivem a paroduje sám sebe
Čtvrtý díl komiksového Thora už není lehká komedie, ale vyloženě sebeparodie. Drama zmizelo, i když hrdinovi umírá jeho milá a hrozí mu smrt.