Strážci Galaxie se konečně vracejí. Americký režisér přinesl jednu z nejočekávanějších informací

Strážci Galaxie se konečně vracejí. Americký režisér přinesl jednu z nejočekávanějších informací
Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) | Marvel Studios
Fanoušci Marvelu jásají. Natáčení třetího dílu Strážců Galaxie konečně začalo. Tuto informaci oznámil na svém twitterovém účtu samotný režisér připravovaného filmu. James Gunn přidal fotku z polaroidu, na níž jsou vidět tvůrci i hlavní představitelé oblíbených hrdinů, a připojil k tomu krátkou zprávu. Popisuje v ní dění z posledních pár let jako zvláštní a náročné, podle jeho slov ale právě tyto překážky učinily onen okamžik – začátek natáčení – kouzelnějším. Kolegy a kolegyně popsal jsou svou „Guardians family“ a oznámil, že za sebou mají první společný pracovní den.
Premiéra filmu je nyní naplánovaná na 5. května 2023, ale to se určitě ještě změní. Chvíli si tedy na Strážce Galaxie Vol. 3 počkáme, ale fanouškové už teď jásají. Je jisté, že se opět dočkáme Chrise Pratta a Zoe Saldany. Ve filmu se dále objeví Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper a Karen Gillan. Před nedávnem ale internetem proletěla zpráva o nové, mladé tváři, jenž se k původnímu obsazení připojí. Jedná se o Willa Poultera, který ztvární Adama Warlocka.
Tento charakter bude mít pravděpodobně jako reprezentant nové generace Suverénů za úkol Strážce zničit. Alespoň tak to vyznívá z potitulkové scény Strážců Galaxie Vol. 2. V komiksech je jeho původ a životní poslání ale úplně jiné, tak uvidíme, co nás nakonec čeká.
strazci-galaxie-se-konecne-vraceji-americky-reziser-uvolnil-jednu-z-nejocekavanejsich-informaci-5
Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) | Marvel Studios