Kdo bude dalším Jamesem Bondem? Slavný herec v tom má jasno

Kdo bude dalším Jamesem Bondem? Slavný herec v tom má jasno
Zlaté oko (1995) | 20th Century Fox
Irský herec, jenž tuto roli sehrál hned ve čtyřech snímcích s názvy Zlaté oko, Zítřek nikdy neumírá, Jeden svět nestačí a Dnes neumírej (1995-2002), oznámil, že nemá tušení, koho producenti do hlavní role obsadí. Místo toho ale sdělil svůj názor. Jako jednoho ze svých nástupců by rád hvězdu z marvelovky Venom Toma Hardyho.
kdo-bude-dalsim-jamesem-bondem-slavny-herec-v-tom-ma-jasno-2
Venom (2018) | Sony
Podle Brosnanova názoru je Tom Hardy skvělým adeptem, protože dokáže být vážným a seriózním mužem a mladým rozverným klukem v jednom. A to jsou podle něj přesně ty rysy, jenž James Bond potřebuje. Jeho dalším tipem je hvězda seriálu Luther, Idris Elba. Ten podle Brosnana oplývá neskutečně silnou a podmanivou osobností a barvitým hlasem, který by tajného agenta udělal mužným, charismatickým a mysteriózním. V rozhovoru svůj výběr obhájil tím, že jeho následovník, britský herec Daniel Craig, zanechal na Jamesi Bondovi výraznou charakteristickou podobu, možno označit ji jako šibalství, jež dává Craigovým nástupcům nespočet možností, jak agenta ztvárnit.
kdo-bude-dalsim-jamesem-bondem-slavny-herec-v-tom-ma-jasno-3
Luther (2010) | BBC
Nicméně Brosnan v závěru rozhovoru zdůraznil, že je jeho názor asi tak důležitý jako kohokoliv jiného z nás, tudíž by se jeho tipy neměly brát za samozřejmost. Nyní se proto krátce soustřeďme na to, co je již oficiální a na co se můžeme doopravdy těšit. Již brzy se dočkáme dlouho očekávaného pokračování Není čas zemříts Danielem Craigem v hlavní roli, jenž doplňuje bondovskou sérii na prozatímních 25 filmů.
Podle synopse se ocitneme na Jamajce, kam se unavený James Bond odebral poté, co zanechal aktivní služby a rozhodl se odpočívat. Jeho siestu ale naruší starý přítel Felix Leiter pracující pro CIA, jenž jej vyhledá a požádá o pomoc. Poměrně obyčejně vypadající mise za uneseným vědcem se zvrhne v nebezpečnou akci, v níž bude muset James Bond polapit mysteriózního padoucha ozbrojeného nebezpečnou vyspělou technologií. A kdy se na Není čas zemřít můžeme těšit? Kvůli všem pandemickým omezením byl titul již dlouho odkládán, nyní to ale vypadá, že se ho dočkáme již na konci září tohoto roku.
kdo-bude-dalsim-jamesem-bondem-slavny-herec-v-tom-ma-jasno-1
Není čas zemřít (2020) | Universal Pictures