Trailer: Bývalý James Bond si natočil s režisérem Smrtonosné pasti 2 vlastní Rychle a zběsile

Trailer: Bývalý James Bond si natočil s režisérem Smrtonosné pasti 2 vlastní Rychle a zběsile
The Misfits | Highland Film Group (HFG)
Pierce Brosnan si největší akční slávu užil s frčkami 007. Od té doby se sice sem tam k žánru přifaří, ale většinou ve vedlejší roli a málokdy jde o opravdu velkolepý akčňák (viz z nedávné doby Poslední zúčtování a Nebezpečný cizinec). Novinka The Misfits chce evidentně nabídnout víc a i když nemá na to, jak bohatě se tváří, dostatečný rozpočet (zdejších 55 milionů je hluboce pod tím, za co se na kolech prohání rodinka okolo Dominica Toretty), rozhodně se zdá, že by nás mohla čekat obstojná akčně-lupičská zábava:
Zmetci
Poté, co je naverbován netypickou skupinkou zlodějů, se protřelý kriminálník Richard Pace (Brosnan) ocitá uprostřed nejméně pravděpodobné akce - cílem nové mise je zlato ukryté v nejmodernějším vězení současnosti.
Režisérem The Misfits je Renny Harlin, který v devadesátkách zaválel akčními peckami Smrtonosná past 2 (1990) a Cliffhanger (1993). Pak si bohužel vzal Geenu Davis, která se chtěla stát akční hvězdou, nechal se ukecat, aby jí dal hlavní roli ve vyhlášeném propadáku Ostrovu hrdlořezů (1995) a zbytek je historie. Od té doby Harlin obtížně hledá látku, kterou by se vrátil do první ligy. Bude The Misfits ono vytoužené vykoupení? Nejspíš ne. Jako připomenutí ve stylu "hele, ještě žiju a umím točit" by ale snímek zafungovat mohl. A třeba Harlinovi přihraje nějaký skutečný comeback. Ostatně, film, v němž hraje Tim Roth záporáka, nemůže být úplně špatný.
The Misfits se do světových kin a na internet podívá v červnu letošního roku.
Zmetci
The Misfits | Highland Film Group (HFG)