Loki, Falcon, Winter Soldier a Hawkeye jako největší návnady pro pořízení Disney+ opět začínají natáčet

Loki, Falcon, Winter Soldier a Hawkeye jako největší návnady pro pořízení Disney+ opět začínají natáčet
Loki | Marvel Studios
Štáby už jsou na svém místě a připravují produkci, která má začít teď na konci srpna nebo začátku září. Tedy vyjma Hawkeye, jehož klapka by měla padnout až v říjnu letošního roku.
Loki opět přivede na obrazovky služby Disney+ nejoblíbenějšího padoucha filmového vesmíru studia Marvel - Lokiho, jehož role se samozřejmě ujme Tom Hiddleston. Vedle něj se ale v seriálu objeví i Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Cailey Fleming, Richard E. Grant a Sophia Di Martino, o níž se proslýchá, že ztvární Lady Loki.
marvel-se-opet-vraci-ke-svym-serialum
| Marvel Studios
Zajímavostí jistě je i skutečnost, že k týmu seriálu Hawkeye a The Falcon and the Winter Soldierse připojil tvůrce Johna Wicka Derek Kolstad. Co se týče akce, bude zřejmě o co stát. Do svých rolí se vrací Sebastian Stan a Anthony Mackie, které doplní Daniel Bruhl, Emily VanCamp, Wyatt Russell a Miki Ishikawa.
Hawkeyečeká premiéra "až" v listopadu 2021, jeho natáčení tedy není v takovém skluzu jako u jeho kolegů. Už ale víme, že vedle Jeremyho Rennera v roli Clinta Bartona se představí i jeho žákyně Kate Bishopová, jejíž role ale zatím stále nebyla obsazena. Hovoří se sice o Hailee Steinfeld, ale oficiálně dosud slovo nepadlo. Každopádně všichni u Marvelu jistě doufají, že natáčení se rozjede co nejdříve a bez dalších problémů.