Koronavirus a Avengers. Nová konspirační teorie je na světě

Koronavirus a Avengers. Nová konspirační teorie je na světě
Captain America: První Avenger | Marvel Studios
Koronavirus je jedna velká neznámá. A co dělá lidstvo, když něco nezná? Správně, začne si vymýšlet své vlastní teorie a vysvětlení, které se mají pokusit mu tu záhadu objasnit. Na celém světě tak existuje neuvěřitelné množství různých konspiračních teorií. Mou pozornost ale rozhodně upoutala jedna z nejčerstvějších. Podle mého názoru je nejzajímavější, nejšílenější a naprosto skvělá.
Jelikož teď byla většina lidí doma a svůj volný čas trávila buď v přírodě nebo v obýváku u televize, došlo i na sjíždění oblíbených filmů, mezi které v posledních letech určitě patří ty od Marvelu. No a jelikož si lidé při opakovaném zhlédnutí všímají více detailů, máme tu nejnovější senzaci. Příchod epidemie koronaviru předvídal ve svém filmu sám kapitán Amerika, konkrétně hned v prvním díle Captain America: První Avenger! A zde je důkaz:
nova-konspiracni-teorie-je-na-svete-koronavirus-neuhlidali-avengers
| Lexfuture/William Mullally
Jeho autorem je uživatel Instagramu s přezdívkouLexfuture, který svou teorii zaslal filmovému kritikovi Williamovi Mullallymu, ten jeho domněnku na svém účtu velmi rád zveřejnil a jeho myšlenku ještě prohloubil a pořádně prozkoumal. Nakonec celou záhadu vyřešil, ovšem výsledek není ani zdaleka tak zajímavý.
Podle jeho pátrání se jedná o reklamu na špagety! :-D
nova-konspiracni-teorie-je-na-svete-koronavirus-neuhlidali-avengers-1
nova-konspiracni-teorie-je-na-svete-koronavirus-neuhlidali-avengers-2