Do kina na čtyřech kolech aneb Autobiják s Big Lebowskim, Hanebnými pancharty a muzikálem Mamma Mia!

Do kina na čtyřech kolech aneb Autobiják s Big Lebowskim, Hanebnými pancharty a muzikálem Mamma Mia!
Big Lebowski (1998) | Universal Pictures
Zítra otevírá svůj Autobiják distribuční společnost Bontonfilm v prostoru parkoviště P+R Kotlářka na Plzeňské ulici v Praze. Ve čtvrtek 7. května od 21:00 je na programu kultovní Big Lebowski (1998) bratrů Coenů. Čekají na vás nesmrtelné hlášky, ikonické postavy a scény, které se dostaly do encyklopedií postmoderní kinematografie.
Po Big Lebowskim budou v rámci Autobijáku promítnuti například Hanebný pancharti (2009) nebo muzikál Mamma Mia! (2008). Více se o programu a autokinu dočtete zde.
autokino-big-lebowski
Parkoviště autokina na Kotlářce pojme 100 vozů, plátno je velké 14 x 7 metrů, vstupenka vás vyjde na 450,-- KČ a na místě si budete moci zakoupit též občerstvení. Zítřejší představení je nicméně premiérové a určené exkluzivně pro soutěžící (jinak si na akci lístky nepořídíte). Ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm, která tamní Autobiják organizuje, přinášíme soutěž o 10 vstupenek na projekci Big Lebowskiho.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům / seriálům / pořadům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "autobijak") zašlete váš nickname. Uzávěrka soutěže je už tento čtvrtek 7. května 2020 ve 12:00. Deset vylosovaných výherců vyrazí do autokina na Big Lebowskiho.