Infinity saga box - Datum vydání, cena a další podrobnosti

Infinity saga box - Datum vydání, cena a další podrobnosti
Infinity saga box | Marvel Studios
Pojďme se tedy na tento sběratelný kousek podívat blíže.
Nejdříve bychom asi měli začít tím, co každého fanoušky zajímá jistě nejvíc, a to kolik si za danou "srandu" zaplatí. Inu není to málo, cena celého setu je stanovena na 549,99 USD, tedy něco kolem 13 000 Kč. Na druhou stranu pokud by si chtěli fanoušci zakoupit každý film zvlášť, vyšplhala by se cena mnohem výš. Součástí setu bude 23 filmů ve formátu 4K Ultra HD Blu-ray. Jako bonus na všechny kupující čeká podepsaná grafika od Matta Fergusona, dopis od prezidenta společnosti Kevina Feigeho a podepsaný certifikát, který jasně říká, že držíte v ruce jeden kus z limitované edice filmů.
infinity-saga-box-datum-vydani-cena-i-dalsi-podrobnosti-2
Infinity saga box | Marvel Studios
Na pulty amerických obchodů zamíří Infinity saga v pátek 15. listopadu letošního roku. Již nyní je možné si sběratelskou edici předobjednat, kdy nebo vůbec zda by mohl být tento set dostupný i pro Českou republiku, zatím nevíme. Navíc je pravděpodobné, že se pro nás cena o dost zvýší...
infinity-saga-box-datum-vydani-cena-i-dalsi-podrobnosti-1
Infinity saga box | Marvel Studios
Krásná práce, kromě ceny je tu ještě jeden malý problém, na všech obrázcích k daným setům je uvedeno 22 filmů, oficiální zpráva ale jasně hovoří o všech 23 filmech za posledních 11 let... Na druhou stranu fotka plného obsahu krabice čítá 24 disků, 23 filmů a jeden s bonusy. Tak uvidíme, kde se stala chyba. :-)