Rogue One: Star Wars seriál poodhalil zápletku a herecké obsazení

Rogue One: Star Wars seriál poodhalil zápletku a herecké obsazení
Rogue One: Star Wars Story | Lucasfilm Ltd.
Jak už víme z dřívějších zpráv, půjde o prequel k filmu a jeho natáčení by mělo začít v průběhu příštího roku. Datum premiéry zatím stanoveno nebylo, ale hovoří se o tom, že by měla proběhnout následující rok, tedy v průběhu roku 2021. Jisté to ale samozřejmě není, o osudu všech hraných seriálů z velké části rozhodne to, jak si u diváků povede první z nich - Mandalorian.
Diego Luna, Felicity Jones
Rogue One: Star Wars Story
Seriál zatím nemá ani oficiální název, jeho pracovní titul zní Untitled Star Wars Cassian Andor series. Je tedy jisté, že jeho hlavním hrdinou bude opět Cassian Andor a objevit by se měl i jeho netradiční robotí parťák K-2SO. Do svých rolí se tak určitě vrátí Diego Luna a Alan Tudyk. Sám Luna se na natáčení velmi těší.
"Návrat do světa Star Wars je pro mě speciální," uvedl herec na adresu seriálu. "Na práci mám spoustu skvělých vzpomínek, stejně tak i na vztahy, které jsem si během toho vytvořil. Máme před sebou fantastické dobrodružství a tento nový vzrušující formát nám dává šanci mnohem hlouběji mou postavu probádat."
star-wars-serial-rogue-one-poodhalil-zapletku-a-herecke-obsazeni-1
Rogue One: Star Wars Story | Lucasfilm Ltd.
Na další jména si bohužel budeme muset ještě počkat, ale je jisté, že postava Jyn Ersoové v podání Felicity Jones se v ději neobjeví. Půjde totiž o špionážní thriller, který bude sledovat Cassiana a další Rebely, kteří se díky své netradiční práci agentů snaží získat jakoukoli vzbraň proti Impériu. Cassiana tedy poznáme jako nováčka v řadách Rebelů, který se pokusí opět probudit naději v celé Galaxii. Události tak přímo povedou k těm z filmu, díky kterému jsme se dozvěděli, jak se princezna Leia dostala k plánům Hvězdy smrti.
Mnohé teorie navíc hovoří o tom, že seriál by měl být jakýmsi dějovým mostem mezi filmy Pomsta Sithů a Novou nadějí, kvůli čemuž asi všichni doufají v návrat Dartha Vadera!