Muži v černém 4: Mezinárodní trailer odhaluje tunu nových záběrů a mimozemšťanů

Muži v černém 4: Mezinárodní trailer odhaluje tunu nových záběrů a mimozemšťanů
Muži v černém: Globální hrozba | Columbia TriStar
Mezinárodní upoutávky obvykle mají nějaký ten extra materiál navíc v rámci propagace, nový trailer na Muže v černém 4 je ale téměř výhradně složen z dosud neviděných záběrů, což se zas tak často nestává. Přesto si ho může každý s klidem pustit, protože nejde o nějaké spoilery. Jen kratičké střípky, ukazující nové mimozemské bytosti, nebo prodávající nějaké ty hlášky:
Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém.
Hlavní agenty nově hrají Chris Hemsworth a Tessa Thompson, záda by jim měl hlídat Liam Neeson, jehož studio naštěstí nevystřihlo. Neeson před nějakou dobou v televizi přiznal, že měl traumatický zážitek z mládí, kdy neznámý muž černé pleti znásilnil jeho blízkou kamarádku a on následně hledal v nočních ulicích před bary černocha, jehož by vyprovokoval a mohl zabít. Pomsta tehdy pro Iry byla denní chleba, takže to Neeson rozhodně neříkal s hrdostí, ale naopak se studem, kam až může chuť po pomstě zajít. Byl to silný moment, hodný obdivu. Jenže v Americe stačí zjednodušené "chtěl zabít černocha" a hned byl Neeson rasista. Naštěstí má studio rozum.
Muži v černém: Globální hrozba má českou premiéru 13. června 2019.
Chris Hemsworth, Tessa Thompson
Chris Hemsworth, Tessa Thompson