John Wick 3: Nové exkluzivní fotky z filmu. Seznamte se s novými postavami

John Wick 3: Nové exkluzivní fotky z filmu. Seznamte se s novými postavami
John Wick 3: Parabellum | Lionsgate
John Wick (Keanu Reeves) je na útěku a na jeho hlavu je vypsaná tučná odměna, kvůli které mu jde po krku doslova celý zabijácký svět. John však nehodlá dát svou kůži zadarmo a přestože jeho životní příběh nemá a asi ani nebude mít happy end, John se ho nevzdá lacinu a do penálu se jen tak nechystá - a pokud ano, minimálně s sebou pod zem hodlá vzít co nejvíce těch, kteří mu nechtějí jeho tolik vytoužený život v klidu a míru dopřát.
Pomoc a záchranu proto bude hledat v místech, kde by pomoc čekal málokdo. Na své cestě potká vražedkyni Sofii (Halle Berry) i ruskou Romku zvanou Ředitelka (Anjelica Huston), členkou spolku High Table. Právě obě tyto hrdinky si můžeme prohlédnout na nových fotkách z filmu.
john-wick-3-nove-exkluzivni-fotky-z-filmu-seznamte-se-s-novymi-postavami-2
john-wick-3-nove-exkluzivni-fotky-z-filmu-seznamte-se-s-novymi-postavami-1
Ale to není vše, na dalším obrázku se můžeme přesvědčit, že Wick využije skutečně každé možnosti, jak svým pronásledovatelům uniknout, i kdyby to mělo znamenat vyšvihnout se do koňského sedla! A pokud by vám to přesto nestačilo, tak vězte, že režisér Chad Stahelski slíbil koně, psi, kočky, havrana, hejno holubů, auta, motorky, mnoho střelby a dokonce i nindži!
Keanu Reeves
John Wick 3 | Lionsgate
John Wick 3: Parabellum má české datum premiéry 16. května 2019.