Netradiční Ježíšek: Dojemný vztah mezi člověkem-robotem vyčaroval originální filmové dárky

Netradiční Ježíšek: Dojemný vztah mezi člověkem-robotem vyčaroval originální filmové dárky
Bumblebee | Paramount Network
Spin-off Bumblebee režíroval producent animovaného studia Laika a příležitostný režisér Travis Knight (Kubo a kouzelný meč) a jeho vklad dávající důraz na emoce a vztahy mezi postavami se projevil. Tuzemští recenzenti snímku prozatím dávají solidních 67 procent, web RottenTomatoes ukazuje 94 procent (!!!) kladných recenzí a průměrnou známku 7 z 10.

Bumblebee: Trailer

Bumblebee
Co stojí za takovým úspěchem? Určitá staromilská nálada, v níž není místo pro současné moderní technologie. Hailee Steinfeld rozehrává emocionální vztah s roztomilým Transformerem typu "Volkswagen Beetle". A ti, kterým se zajídají přehnané akční scény a přepálené efekty, se návštěvě kina rozhodně nemusí vyhýbat. Tohle je zkrátka docela jiný transformeří film, než jak původní sérii pojal režisér a producent Michael Bay.
A když už máme ten Štědrý den a čas Vánoc, připravili jsme si pro vás ve spolupráci s distribuční společností CinemArt, která titul Bumblebee do českých kin přináší, soutěž o parádní tématické ceny. Dva šťastlivci se mohou těšit na skateboard s motivem filmu.
bumblebee-privazi-vanocni-darky
Dva šťastlivci se mohou těšit na skateboard s motivem filmu Bumblebee. Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt CZ. | CinemArt
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "brouk") zašlete váš nickname. Uzávěrka je ve středu 2. ledna 2019 v 16:00.