První trailer na Avengers: Endgame je za námi. Co nám prozradil?

První trailer na Avengers: Endgame je za námi. Co nám prozradil?
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Než se ale budeme muset nadobro rozloučit s některými z našich oblíbených hrdinů, čeká nás poslední velkolepá štace a o tom, že se na ní těšíme, svědčí i fakt, že se Avengers již teď podařilo pokořit rekord ve sledovanosti! Trailer totiž za prvních 24 hodin vidělo přes 289 milionů lidí!
Avengers: Endgame
A co na sebe nový díl Avengers v prvních záběrech prozradil?
Představí se nám Ronin, jak ale všichni fanoušci komiksů moc dobře ví, nepůjde o žádného nováčka. Clin Barton (Jeremy Renner) alias Hawkeye pouze vyměnil svůj luk a šípy za katanu a stal se novodobým samurajem. Proč a jak se tak stalo, to se ve snímku jistě dozvíme. Jednou z možností je, že během Thanosova lusknutí se celá Clintova rodina rozpadla na prach.
aveners-endgame-maji-za-sebou-premieru-prvniho-teaser-traileru-co-nam-prozradil
Steve Rogers se konečně oholil. V Avengers: Infinity War nosil kapitán bradku, která symbolizovala jeho odpadlictví a rebelii, nyní je oholený, v traileru roní slzy a je odhodlaný k boji. Přesně v tom je totiž smysl jeho existence. Otázkou ale zůstává, kolik času uteče, než se naši hrdinové seberou, spočítají všechny mrtvé a přeživší a budou schopní úder vrátit...
aveners-endgame-maji-za-sebou-premieru-prvniho-teaser-traileru-co-nam-prozradil-1
V prekérní situaci se ocitl i Tony Stark. Jeho cesta v Infinity War skončila ve vesmíru na planetě Titan a ve vesmíru se Iron Man nachází stále. Tony si vzal loď Strážců Benatar a blíží se svému konci, pro milovanou Pepper nahrává vzkaz na rozloučenou, v němž sděluje, že už mu došly zásoby jídla i vody a že brzy dojde i kyslík. Dokáží ho jeho parťáci zachránit včas?
aveners-endgame-maji-za-sebou-premieru-prvniho-teaser-traileru-co-nam-prozradil-2
A teď asi ta největší bomba – Scottovi se podařilo uniknout z dimenze Quantum Realm! Jak se mu to podařilo nemáme potuchy, ale všichni se shodují, že jeho role v Avengers bude značná a že jeho pobyt ve zmíněné dimenzi bude k poražení Thanose klíčový stejně jako cestování v čase.
Navíc je tu Doctor Strange a jeho vize budoucnosti, ve které viděl jedinou možnou porážku Thanose. Jasně řekl, že Thanosovi kámen Nekonečna nikdy nevydá i kdyby měl obětovat všechny superhrdiny, ale nakonec to byl on, kdo ho Thanosovi dal výměnou za život Tonyho Starka. To svědčí o tom, že Tony je klíčovou postavou k Thanosovu poražení, nejdříve ho ale musí dostat ostatní z vesmíru a společně na tu jedinou možnost přijít.
aveners-endgame-maji-za-sebou-premieru-prvniho-teaser-traileru-co-nam-prozradil
První trailer nás rozhodně namlsal a teď se uvidí, co si pro nás připraví Captian Marvel 7. března a až poté Avengers: Endgame 25. dubna 2019.