Studio si věří - film Call of Duty ještě neexistuje a už se píše dvojka

Studio si věří - film Call of Duty ještě neexistuje a už se píše dvojka
Call of Duty 4: Modern Warfare | Activision
Scénář k zatím nenatočenému prvnímu filmu napsal Kieran Fitzgerald, který má na kontě obstojného Snowdena. V Activision Blizzard Studios mají s filmovou sérií Call of Duty velké plány a proto se již začalo pracovat na pokračování. Scénář dostal na starost Joe Robert Cole, který se podílel na komiksovém Black Pantherovi nebo první sérii American Crime Story.
Přestože se může zdát podobný krok unáhlený, dalo se s ním počítat - společnost Activision Blizzard Studios vznikla proto, aby se okolo Call od Duty vytvořil provázaný filmový vesmír. Dává tedy smysl, že se pracuje na více projektech najednou. Je jen otázkou, jestli o něco takového diváci opravdu stojí. Z původních plánů na DCEU sešlo, Dark Universe šlo rovnou do kytek a plánované spin-offy ze světa Star Wars a Transformers už také nejsou po propadu Sola a Transformers 5 na pořadu dne. V Activision budou muset přijít s hodně lákavým materiálem, aby diváky přesvědčili, že právě jejich filmovému vesmíru by měli věnovat svou pozornost (a peníze).
... a pokud jde o záporáka série, jeden se z herní předlohy (vzhledem k současnému napjatému klimatu v Hollywoodu) přímo nabízí. Že, Kevine?