Seznamte se s novými hrdiny Toy Story 4

Seznamte se s novými hrdiny Toy Story 4
Toy Story 4 | Disney
Jmenují se Forky, Ducky a Bunny. Poslední dva jmenovaní hrdinové jsou plyšové ceny z dětského karnevalu a v originále je nadabovali komici Jordan Peele a Keegan Michael Key. Bunny je nebojácný tyrkysovo-zelený králík a jeho nejlepším kamarádem je žluté káčátko Ducky, které neustále poletuje kolem, mává křídly a hláškuje směrem ke kamarádovi.
seznamte-se-s-novymi-hrdiny-toy-story-4-2
Toy Story 4 | Disney
Ostatně si novou dvojici můžete kromě zmíněného plakátu prohlédnout i v druhém teaser traileru, který vydalo studio Pixar a kde se diskutuje i o Toy Story.
Toy Story 4: Příběh hraček
A Forky? V první ukázce vyděšeně křičel, že není hračka a že mezi ostatní nepatří. Proč? I pro to mají tvůrci vysvětlení. Všechny hračky, které jsme dosud v Toy Story poznali, byly jako hračky vyrobeny; zvláště Woody si je svým místem na světě jistý. Smyslem jeho existence je být se svými dětmi, ať už s Andym nebo s Bonnie, ale jak je to s hračkami, které hračkami nejsou? Forky je vyrobená hračka, kterou si Bonnie vytvořila z jiných věcí - z vidličky, pohyblivých očí, plyšového drátku a lepidla. Není divu, že je tenhle chlapík mimo a ocitá se v krizi, jeho místo na světě se z pozice vidličky přeneslo do úplně jiné oblasti...
seznamte-se-s-novymi-hrdiny-toy-story-4-1
Toy Story 4 | Disney
Premiéra Toy Story 4 nás čeká 8. srpna příštího roku.
seznamte-se-s-novymi-hrdiny-toy-story-4
seznamte-se-s-novymi-hrdiny-toy-story-4-3