Sylvester Stallone natočil akčňák, který NIKDO nebude chtít vidět

Sylvester Stallone natočil akčňák, který NIKDO nebude chtít vidět
Backtrace | Lionsgate
Šlo o tu nejlacinější možnou filmovou produkci, takový ten druh blbě natočeného akčňáku, jakými své fanoušky v posledních letech terorizoval Bruce Willis. Zatímco však u něj už jsme si zvykli, v případě Stalloneho působil podobný kousek jako rána na solar. Kdo doufal, že půjde o výjimku potvrzující pravidlo, pro toho máme špatnou zprávu - nejnovější Stalloneho akční krimi nese název Backtrace a znovu půjde o dno filmové zábavy.
Stopa do minulosti
Již mizerně sestříhaný trailer naznačuje, že jeho tvůrci neměli moc z čeho brát a víc bychom ani nečekali. Za Backtrace totiž režijně i produkčně stojí lidé, kteří nám dali nejen Plán útěku 2, ale i ty všechny příšernosti s Willisem z posledních let. Zkrátka a dobře se dopředu připravte na to nejhorší.
Úspěšně provedl velkou loupež, schoval peníze a pak přišel při přestřelce o paměť a šel do lapáku. Nyní ani sám McDonald (Matthew Modine) neví, kde lup najít. Z vězení za pomoci uteče za pomoci spoluvězně, který mu poté vstříkne speciální drogu pro oživení paměti. Zatímco se McDonald se svými novými kumpány, kteří převzali iniciativu, snaží složit střípky minulosti, po stopě mu jdou detektivové Sykes (Stallone) a Carter (Colin Egglesfield).
Backtrace by měl vyjít ještě letos a téměř jistě půjde rovnou na video a VOD.
Stopa do minulosti
Backtrace