Blade Runner 2049 sice v kinech zklamal, přesto nás čeká pokračování!

Blade Runner 2049 sice v kinech zklamal, přesto nás čeká pokračování!
Blade Runner 2049 | Warner Bros.
Na druhou stranu získal film dva Oscary, rozšířil fanouškovskou základnu filmového světa Blade Runnera a i když 259 milionů dolarů nebylo dost, je jisté, že tu nějaký komerční potenciál je. Jen se na to musí trošku jinak.
Blade Runner proto zamíří do televize a příběh druhého filmu bude nadále rozvíjet prostřednictvím seriálu. To znamená, že by se měl vrátit Rick, jeho nově nalezená dcera a možná i K (pokud to scenáristé budou chtít). Projekt v tuhle chvíli nemá domovskou stanici a je teprve v počáteční fázi vývoje.
Je dobré se připravit na to, že nás nejspíš čekají ve známých postavách nové tváře. Kdyby ale televizní Blade Runner "zatopil" například Netflix, možná by se v rozpočtu našlo dost nul i pro Harrisona Forda a Ryana Goslinga. Herci jsou ale vedlejší. Hlavní bude vizuální stránka, která do velké míry může za to, že se z Blade Runnera stal takový fenomén. A ať už bude k projektu povolán kdokoli, pokud na seriál nebude dost peněz, jde rovnou o prohraný boj. Doufejme, že producenti počítají s tím, že nepůjde o levnou legraci.
Harrison Ford
Ryan Gosling, Harrison Ford