Sejdou se Spider-Man a Captain America opět v jednom filmu?

Sejdou se Spider-Man a Captain America opět v jednom filmu?
Captain America: Občanská válka | Marvel Studios
Scénář k snímku vychází ze stejnojmenného románu Donalda Ray Pollocka z roku 2011 a pojednává o událostech ze zapomenutého venkovského města Knockemstiff v Ohiu. Hlavními hrdiny příběhu odehrávajícím se několik desetiletí jsou Willard Russell, který se v zoufalé snaze o záchranu manželky umírající na rakovinu obrátí na modlitby a zvířecí oběti bohům, zatímco jeho syn Arvin vyrůstá ze šikanovaného dítěte v muže, který ví, kdy je ten správný čas začít jednat. Vedle nich se v příběhu objevuje i pár sériových vrahů, kněz, který rád testuje víru svých věřících a zkorumpovaný místní šerif.
Vedle Toma Hollanda, který by se měl ujmout role Arvina a Chrise Evanse v roli šerifa by se v dalších rolích měli představit Mia Wasikowska a Robert Pattinson. Produkovat budou Randall Poster, Jake Gyllenhaal a Riva Marker. Natáčení začne v průběhu února příštího roku.
Zajímavé je, že kromě Evanse a Hollanda si svou kolegiální práci zopakují i Wasikowska a Pattinson, kteří si společně zahráli ve westernové komedii Dáma.
sejdou-se-spider-man-a-captain-america-opet-v-jednom-filmu
Dáma