Úmrtí Burta Reynoldse se dotkne chystaného filmu Quentina Tarantina

Úmrtí Burta Reynoldse se dotkne chystaného filmu Quentina Tarantina
Burt Reynolds ve filmu Hříšné noci (1997) | New Line Cinema
O Reynoldsově angažmá v předposledním filmu Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood před časem informovaly britské noviny Independent. Ikonický herec měl ztvárnit postavu George Spahna, majitele obřího kalifornského ranče o rozloze 200 hektarů, který si oblíbili hollywoodští filmaři. Rázovitý přírodní terén byl jako dělaný pro westernové prostředí.
Goldie Hawn, Burt Reynolds
Burt Reynolds
Ale to není zdaleka vše. George Spahn coby majitel ranče poskytl část budov za sídlo sekty Charlese Mansona. Spahn byl již ve svém vysokém věku postižen slepotou, Manson na něj tak dlouho naléhal (dokonce mu do ložnice vodil mladé dívky ze své sekty), až Spahn s "pronájmem" souhlasil. Mansonova "Family" měla sídlo na slavném ranči v době těsně před nechvalně známým útokem na dům režiséra Romana Polanského, během něhož bylo k smrti ubodáno několik lidí - mimo jiné Polanského žena, herečka Sharon Tate, která byla v osmém měsíci těhotenství.
Sharon Tate
Sharon Tate | Metro-Goldwyn-Mayer
Tato brutální událost z léta roku 1969 bude hrát v Tarantinově připravovaném filmu taktéž důležitou roli. Dle slov Reynoldsovy neteře Nancy Lee Hess pro magazín People se její strýc na hvězdně obsazené natáčení těšil. Mělo se uskutečnit řádově do několika týdnů... Kdo po Reynoldsově úmrtí ztvární majitele proslulého ranče?
Sbohem, bandito. Zemřel legendární herec Burt Reynolds, bylo mu 82 let
Téma7. 9. 2018
Sbohem, bandito. Zemřel legendární herec Burt Reynolds, bylo mu 82 let