No kde jsou? Čtyři zajímavé postavy ze Hry o trůny, které ze seriálu prostě zmizely

No kde jsou? Čtyři zajímavé postavy ze Hry o trůny, které ze seriálu prostě zmizely
Ilyn Payne | HBO
Jelikož Hra o trůny (2011) spěje ke svému konci, člověk si musí položit otázku, zda ještě vůbec uvidí těch pár výraznějších postav, po kterých se ale slehla zem. Zde jsou ty čtyři nejzajímavější...

Salladhor Saan

no-kde-jsou-ctyri-zajimave-postavy-ze-hry-o-truny-ktere-ze-serialu-proste-zmizely-2
Salladhor Saan | HBO
Pirát a pašerák, který často blízce spolupracuje se sympaťákem Davosem Mořským. Několikrát se objevil ve druhé sérii, kde se připojil k loďstvu bručouna Stannise Baratheona, který se zrovna chystal zaútočit na Královo přístaviště. Jelikož ale bitva dopadla pro "jelení" armádu katastrofálně, vzal Salladhor do zaječích. Později jsme ho mohli vidět v páté sérii, kde byl Davosem zaplacen za své služby Stannisovi, nicméně od té doby se po něm slehla zem. I když očividně není kdovíjak důležitým charakterem, byl natolik zajímavým, že jeho následné zmizení byla docela škoda.

Edmure Tully

no-kde-jsou-ctyri-zajimave-postavy-ze-hry-o-truny-ktere-ze-serialu-proste-zmizely
Edmure Tully | HBO
Už asi jediný přeživší rodiny Tullyů měl největší chvíle slávy v sérii třetí, kde byl ženichem jedné z nejhrozivějších a nejbrutálnějších svateb v historii kinematografie. Po takzvané "Rudé svatbě" byl Edmure uvězněn rodinou Freyů, přičemž o něm nebylo ani vidu ani slechu až do druhé poloviny šesté série. Tam ho jen využil Jaime Lannister k tomu, aby bez krveprolití ukončil poslední vzdor Tullyů, ale hned poté šel zase zpátky za mříže. Jelikož ale Arya Stark na začátku sedmé série s velkým stylem zlikvidovala celý rod Freyů, co se tedy stalo s uvězněným Edmurem? Zapomněli ho v kleci?

Ilyn Payne

no-kde-jsou-ctyri-zajimave-postavy-ze-hry-o-truny-ktere-ze-serialu-proste-zmizely
Edmure Tully | HBO
Po rytíři, katovi a hlavně člověku, který usmrtil Eddarda Starka, se po konci druhé série naprosto slehla zem. Jediná zmínka se o něm objevila pouze ve čtvrté sérii, ale jinak jsme ho v seriálu od roku 2012 už neviděli. Určitě v tom hraje roli i onen fakt, že jeho představitel, Wilko Johnson, dlouho bojoval s rakovinou, ze které se ale naštěstí dostal, dokonce i vyjádřil touhu se v seriálu zase objevit. Bylo by to fajn, protože Ilyn Payne byl jeden z prvních lidí, které si Arya napsala do svého "kill listu". Kdo ví, možná se v poslední sérii dočkáme jeho návratu.

Syrio Forel

no-kde-jsou-ctyri-zajimave-postavy-ze-hry-o-truny-ktere-ze-serialu-proste-zmizely-1
Syrio Forel | HBO
Ale no tak, vážně někdo věří, že uznávaný šermířský mistr z Braavosu podlehne v boji nějakému sadistickému packalovi jako Meryn Trant? Ostatně své k tomu řekl i Sandor Clegane (Ohař):"Meryn Trant? Nejlepšího šermíře na světě zabil zku****ej Meryn Trant? Každý ku*dí chlapeček s mečem by dokázal sejmout tři Meryny Tranty!"
Mimo jiné jsme Syriovu smrt nikdy neviděli na vlastní oči, ani nám nebyla tutově potvrzena. Je tedy možné, že Syrio unikl? Někteří fandové se dokonce domnívají, že Syrio je ve skutečnosti Jaqen H´ghar, zabijácký mistr Beztvářných. Učil snad Syrio mladou Aryu téměř celou její cestu?
Chybí vám ještě nějaká ze seriálových postav?