Top Gun 2 ohlašuje další část hereckého obsazení na palubě

Top Gun 2 ohlašuje další část hereckého obsazení na palubě
Top Gun | Paramount Network
Ke Cruisovi se postupně přidávají další jména a s nimi i malé informace o tom, jakých rolí by se měli ve snímku zhostit. Nově příchozími jsou Charles Parnell - ujme role armádního admirála, Bashir Salahuddin ztvární konstruktéra, Danny Ramirez, Jay Ellis a Monica Barbaro piloty. Právě oni asi budou Maverickovi žáky na letecké základně Miramaru v San Diegu.
Tím výčet nekončí. Dalších rolí se ujmou Jennifer Connelly, Thomasin McKenzie (jako její dcera), Ed Harris, Jon Hamm a Glen Powell. Vrátit by se měl i Ice Man Vala Kilmera. Syna Goose, zemřelého Maverickova nejlepšího kamaráda, a asi adepta na pozici nejlepšího pilota se ujme Miles Teller.
Top Gun
Top Gun | Paramount Network
O zápletce se toho příliš neví, jen že od událostí z původního snímku uplynulo již hodně vody a Maverick je o dost vyzrálejší, dospělejší a zkušenější a ujal se role instruktora v Top Gunu. V naprostých počátcích příprav, kdy Tom Cruise jednal o Top Gunu 2 se samotným Tonym Scottem před jeho smrtí a pomáhal mu vybírat lokace pro natáčení, jsme se dozvěděli, že by se měl snímek zabývat i aktuální problematikou bezpilotních dronů.
Na bližší informace si jednoduše musíme ještě počkat. Režírovat bude Joseph Kosinski a premiéra by se měla odehrát 11. července příštího roku.