Začalo natáčení druhé části hororu To!

Začalo natáčení druhé části hororu To!
Bill Skarsgård | Warner Bros.
Na fotce je vidět kompletní klub Smolařů ve svém dospělém vydání. Každých 27 let se do městečka Derry vrací zlo, a tak jsou i Smolaři o 27 let starší. Rolí jednotlivých členů se tentokrát zhostí James McAvoy (jako Bill), Jessica Chastain (Beverly), Bill Hader (Richie), Jay Ryan (Ben), Andy Bean (Stanely), Isaiah Mustafa (Mike) a James Ransone (Eddie). Samozřejmě se vrací i Bill Skarsgård jako Pennywise.
zacalo-nataceni-to-2
| Warner Bros.
Autorem scénáře je podle knihy Stephena Kinga Gary Dauberman a režírovat bude i podruhé Andres Muschietti. Premiéru by měl mít snímek To 2 6. září 2019.
To
Bill Skarsgård | Warner Bros.
Knižní předloha není rozdělena na dvě části, příběhy dětských a dospělých členů klubu Smolařů se navzájem prolínají. Filmaři budou pracovat s prostřihy do minulosti, takže se do svých rolí vrátí i dětští herci z prvního dílu - Jaeden Lieberher (Bill), Wyatt Oleff (Stanley), Sophia Lillis (Beverly), Finn Wolfhard (Richie), Jeremy Ray Taylor (Ben), Chosen Jacobs (Mike) a Jack Dylan Grazer (Eddie).
Všichni členové klubu opustili město, až na Mikea, ale přísahali si, že pokud se zlo do jejich rodného města vrátí, vrátí se i oni. Mike jako jediný zůstal a rozhodl se na záhadu objevujícího se zla přijít a hlídat, jakékoli náznaky toho, že by se Pennywise mohl vrátit. Jakmile zjistí, že je klaun zpět, povolá zpět i členy klubu a s nimi přijíždějí i Beverlyn násilnický manžel Tom a Billova žena Audra... Zlo se blíží a je na klubu, aby přišel na to, jak ho podruhé porazit!