Hercule Poirot se vrátí, tajní agenti budou animovaní a v kinech zazní řev motorů Ferrari

Hercule Poirot se vrátí, tajní agenti budou animovaní a v kinech zazní řev motorů Ferrari
Vražda v Orient expresu | 20th Century Fox
Vražda v Orient Expresu v kinech uspěla, takže není velkým překvapením, že se Kenneth Branagh vrátí v roli slavného detektiva. Pokračování bude adaptací románu Smrt na Nilu, přičemžpremiéru Fox stanovil na 20. prosince příštího roku. Smrt na Nilu vyšla poprvé v roce 1937 a vypráví příběh vraždy, kterou šarmantní Belgičan musí řešit na dovolené v Egyptě.
Kenneth Branagh
Vražda v Orient expresu | CinemArt
V červnu příštího roku, konkrétně28. června 2019, by se do kin měl také podívat snímek Jamese Mangolda Ford v. Ferrari s Mattem Damonem a Christianem Balem v hlavních rolích. Snímek bude zachycovat snahu amerických inženýrů v čele s Carrollem Shellbym (Damon) a řidičem Kenem Milesem (Bale). Společně se snaží vymyslet nové závodní auto, které by dokázalo porazit Ferrari ve slavném závodě Le Mans v roce 1966.
detektiv-poirot-se-vrati-animovani-tajni-agenti-utoci-a-v-kinech-zazni-rev-motoru-ferrari-studio-fox-zverejnilo-sve-budouci-plany
Slavný duel na závodě La Mans v roce 1966
To animovaná komedie s názvem Spies in Disguise (Špioni v přestrojení) se přesouvá na13. září 2019 a vypráví příběh super tajného špiona, který bude muset spojit síly s mladým vynálezcem, aby společně zachránili svět.
detektiv-poirot-se-vrati-animovani-tajni-agenti-utoci-a-v-kinech-zazni-rev-motoru-ferrari-studio-fox-zverejnilo-sve-budouci-plany-1
Spies in Disguise | 20th Century Fox