Avengers 4: Pronikl na světlo první umělecký návrh, nebo ne?

Avengers 4: Pronikl na světlo první umělecký návrh, nebo ne?
Avengers: Infinity Wae | Marvel Studios
Snímek samozřejmě nemusí být vůbec pravý, pokud ale pravý je, vypadá naprosto skvěle a ukazuje to, o čem všichni fanoušci baží: nadupaný tým superhrdinů odhodlaných ještě jednou změřit síly s Thanosem a zvítězit nad ním... a možná při té příležitosti i oživit některé své přátele a spojence.
Nechybí Iron Man, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye (konečně, že?!!!), War Machine, Rocket, Nebula, Ant-Man, jiný Hulk a Captain Marvel!
avengers-4-pronikl-na-svetlo-prvni-umelecky-navrh-nebo-ne
Velmi zajímavé je ale podívat se na obrázek blíže, Hawkeye je zde zobrazen ve své nové identitě Ronina, Hulk je v bojové uniformě jako ostatní a Captain Marvel má na sobě svůj tradiční kostým (a nikoli zelený, s jakým jsme ji mohli na všech zatím zveřejněných obrázcích spatřit). Na druhou stranu zde ale chybí The Wasp. Vyvstává tedy otázka, zda Hope van Dyne přežije události ze snímku Ant-Man a Wasp, který (jak již víme) by měl dějově předcházet událostem v Infinity War...
Vše jsou zatím jen spekulace. Uvidíme, zda opravdu půjde o práci Marvelu nebo jen šikovně udělanou grafiku, která plní tajná přání jejího autora.
Evangeline Lilly
Robert Downey jr.