Kdo by mohl v budoucnu nahradit Thanose v roli velkého záporáka Marvel univerza?

Kdo by mohl v budoucnu nahradit Thanose v roli velkého záporáka Marvel univerza?
Avengers: Infinity War / Thanos | Marvel Studios
Avengers: Infinity War (2018) pomalu uzavírá jednu velkou kapitolu marvelovského světa, ale úplný konec to ještě není. Jaká velká hrozba by mohla přijít potom?

Kang the Conqueror

kdo-by-mohl-v-budoucnu-nahradit-thanose-v-roli-velkeho-zaporaka-marvel-universa-2
Kang the Conqueror | Marvel Studios
Pokud byste se zeptali nějakého komiksového fandy, kdo jsou tři největší padouši z celého Marvel univerza, dost pravděpodobně řekne Thanos, Ultron a pak Kang, brutální diktátor ze 40. století, který používá cestování v čase jako jednu ze svých zbraní. Mezi komiksovými fanoušky je evidentně populární, proto lze vzít na pováženou, že Kang by mohl být dalším velkým záporákem, který našim hrdinům zatopí. 

Mephisto

kdo-by-mohl-v-budoucnu-nahradit-thanose-v-roli-velkeho-zaporaka-marvel-universa-3
Mephisto | Marvel Studios
Jestli budou chtít tvůrci vytvořit ještě zlověstnější a děsivější hrozbu než byl Thanos, proč to rovnou nezkusit se samotným ďáblem? I když se vyloženě nejedná o biblického satana, má k němu pěkně blízko. Mephisto ovládá hrůzné nadpřirozené síly, proti kterým by si valná většina marvelovských padouchů nemohla ani škrtnout, k jeho porážce by byla nepochybně potřeba plná síla všech Avengerů, jinak by bylo zle.

The High Evolutionary

kdo-by-mohl-v-budoucnu-nahradit-thanose-v-roli-velkeho-zaporaka-marvel-universa-1
The High Evolutionary | Marvel Studios
Jedná se o lidského padoucha, schopného prodloužit si život. V porovnání s jinými není příliš známý, ale v průběhu času byl v komiksech dlouhou dobu pěkně nepříjemným trnem v patě jak Avengerů, tak i Fantastické čtyřky. Je to anglický vědec, který je přímo posedlý evolucí, což dokazuje i fakt, že nechal změnit určitá zvířata do humanoidní podoby, a následně je využíval ke svému prospěchu.

Galactus

kdo-by-mohl-v-budoucnu-nahradit-thanose-v-roli-velkeho-zaporaka-marvel-universa
Galactus | Marvel Studios
Jedná se spíše o vesmírnou sílu než o jedince, Galactus existoval už od počátku všeho tvorstva, jeden z jeho charakteristických prvků je živení se energií různých planet. Už jsme ho v podstatě mohli vidět ve filmu Fantastická čtyřka: Silver Surfer (2007), ale tam byl vyobrazen jen jako obrovský mrak, což dost fanoušků pochopitelně pěkně nakrklo a dodnes se na to snaží zapomenout. Jedná se také o nesmírně mocnou bytost, kterou by měl problém porazit i sám Thanos. Kandidát je to tudíž ideální.
Líbil by se vám některý ze zmíněných padouchů?