Vetřelčí „pochoutka“. Troufli byste si dát kus jednoho z nejhrůznějších stvoření filmové historie?

Vetřelčí „pochoutka“. Troufli byste si dát kus jednoho z nejhrůznějších stvoření filmové historie?
Kuchařka Hellen Die vytvořila pro „The Necro-Nom-Nom-Nomicon", kolekci receptů s hororovou tématikou, unikátní jídlo, ze kterého se někomu zprvu může zvednout žaludek. Hellen ve filmovém průmyslu aktivně působí, především se zaměřuje právě na snímky s hororovou tématikou, navíc je velkou fanynkou Scottova Vetřelce (1979). Minulý rok se pochlubila vařeným krocanem, z jehož hrudi vylézá stejné překvapení jako to, co vylezlo z hrudi nebohého Johna Hurta. Nyní se však rozhodla převážně z kuřecího masa vytvořit co nejpřesnější repliku děsivého facehuggera. Je složený z pečeného kuřecího masa, krabích nohou a kuřecí klobásy, která tvoří ocas.
Je otázkou jestli se lidem při pohledu na takový gastronomický bizár sbíhají sliny nebo spíše zvedá žaludek.
vetrelci-pochoutka-troufli-byste-si-dat-kus-jednoho-z-nejhruznejsich-stvoreni-filmove-historie