Ant-Man a Wasp oblékli kostýmy. První fotka z filmu je tu

Ant-Man a Wasp oblékli kostýmy. První fotka z filmu je tu
Ant-Man a Wasp
Po událostech z Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí a to jak jako otec, tak i superhrdina. Vyvážit obě role ale není nic snadného, zvláště když Hope a její otec Hank Pym potřebují pomoc v plnění nové mise. Scott musí opět obléci svůj oblek a po boku Wasp bojovat a spolupracovat na odtajnění zajímavých informací z minulosti.
ant-man-a-wasp-oblekli-kostymy-prvni-fotka-z-filmu-je-tu
Zajímavostí je, že premiéru si Ant-Man 2 odbude až po premiéře Avengers: Infinity War. Ta se do kin podívá o téměř tři měsíce dříve. My ale víme, že děj se bude odehrávat po Občanské válce a před Avengers 3. Ant-Man a Wasp nás tedy oproti Avengers zavedou zpět v čase, což je poprvé v historii Marvel filmů a jistě to má své opodstatnění. Otázkou je samozřejmě proč. A to si Marvel nechává pro sebe. Jelikož jsou filmoví i komiksoví fanoušci nenechavci, jistě se brzy dozvíme nějakou teorii na toto téma.
Do svých rolí se vrací Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Michael Douglas, Bobby Cannavale, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, Tip “T.I.” Harris a David Dastmalchian. Nováčky jsou Michelle Pfeiffer a Laurence Fishburne.
Ant-Man a Wasp zamíří do kin 5. července 2018 a Avengers: Infinity War již 26. dubna 2018.