Trailer: Vin Diesel se představuje jako komiksový univerzální voják

Trailer: Vin Diesel se představuje jako komiksový univerzální voják
Vin Diesel jako Bloodshot | Sony
Když to nevyšlo u Marvelu, zkusí Diesel štěstí s postavou z komiksového světa nakladatelství Valiant. Studiu Sony se v poslední době v komiksovém světě daří a proto doufá, že novinka Bloodshot na úspěšnou vlnu naváže.
Komiks je příběhem smrtelně zraněného vojáka (Diesel), jemuž se dostane druhé šance díky nanotechnologiím, které mu nasadí do oběhu tajná organizace. Stane se dokonalou zbraní pro své nové chlebodárce. Zatímco hrdina věří, že jde cestou pomsty, všechno je ve skutečnosti trochu jinak:
Bloodshot
Studio současně vypustilo mezinárodní (a nutno říct, že na informace poněkud skromnější) upoutávku, která nabízí několik alternativních záběrů:
Bloodshot
To rozhodně vypadá jako látka, která by Dieselovi mohla sednout. Nadějně působí slibované pojetí. V Sony nepůjdou marvelovsky opatrnou cestou - Bloodshot bude mládeži nepřístupný. Atmosférou by měl připomínat špinavé sci-fi klasiky osmdesátek jako Robocop nebo Terminátor. Režie se ujme Dave Wilson, kolega Tima Millera (Deadpool) ze společnosti Blur Studios. Poslední verzi scénáře napsal talentovaný Eric Heisserer (Příchozí).
Snímek uvede do českých kin společnost Falcon 21. února 2020.
Bloodshot
Vin Diesel jako Bloodshot je aktuálně pátým nejlépe vydělávajícím hercem světa. | Sony
Poznáte herce jen podle jejich očí?