Liga spravedlnosti láká v novém traileru na návrat Supermana

Liga spravedlnosti láká v novém traileru na návrat Supermana
Liga spravedlnosti
Superman je příliš důležitá postava, než aby ji šlo takhle lehce (a navíc brzy) odklidit ze scény. Nemluvě o tom, že studio nepopírá přípravy Muže z oceli 2.
Než na něj dojde, čeká nás první oficiální týmovka hrdinů DC Comics v Lize spravedlnosti. A velkou otázkou fanoušků je - bude u toho Superman? Existuje nespočet teorií, včetně zlého Supermana, ale stejně tak bychom mohli s páskou přes oči házet šipky na terč. Oficiálně se o jeho vzkříšení neví nic. S jistotou ale můžeme díky nové upoutávce říci to, že se Supermana dočkáme minimálně ve snu jeho milé Lois Laneové. Viz nový trailer:
Liga spravedlnosti
Nový trailer rozhodně vypadá pěkně, současně ale naplno ukazuje problém, který provází víceméně všechny DC filmy (vyjma Wonder Woman, ta to vzala z trochu jiné strany a je zcela zaslouženě nejlépe hodnoceným filmem série). Liga spravedlnosti evidentně nabídne řadu stylových momentů, které jakoby vypadly ze stránek komiksů. Ale chybí nějaká nenásilná vata, díky níž by mohl svět opravdu naplno ožít. Pořád je to příliš umělé a stylizované. Nechápejte mě špatně - nic proti vymazleným obrázkům. Ale opravdu je nutné, aby epicky působila i scéna, v níž komisař Gordon zapíná světlo?
Doufejme, že se autoři poučili z kritiky předchozích DC filmů (především pak z Batman v Superman) a Liga spravedlnosti nebude jen další přehlídkou hezky poskládaných zpomalených momentů. Všeho totiž moc škodí.
82aca086
820fcfd8