Avatar: Hvězda Titanicu Kate Winslet je na palubě!

Avatar: Hvězda Titanicu Kate Winslet je na palubě!
| 1997 Paramount Pictures and Twentieth Century Fox
James Cameron se na spolupráci s Kate Winslet po 20 letech opravdu těší. Pro magazín Deadline.com se vyjádřil takto: "Od Titanicu, který pro mě byl největší odměnou kariéry, jsme s Kate 20 let hledali nějaký společný projekt. Nemohu se dočkat, až probudí charakter Ronal k životu."
avatar-hvezda-titanicu-kate-winslet-je-na-palube
James Cameron, Leonardo DiCaprio a Kate Winslet během natáčení Titanicu.
Winslet by si měla zahrát ve všech čtyřech pokračováních Cameronova Avatara. Kromě toho, že se její postava bude jmenovat Ronal, nic nevíme. Natáčení odstartovalo před pár dny a první ze čtveřice snímků, Avatar 2, by se měl do kin dostat 18. prosince 2020. Půjde o nebývale monstrózní a komplikovaný podnik, ve všech směrech.
Data premiér dalších čtyř Avatarů oficiálně potvrzena!
Koho tedy prozatím máme na palubě Avatara 2-5? Na scénu se vrací Sam Worthing (Jake Sully), Zoë Saldana (Neyriti), Joel David Moore (Norm Spellman), záporák Stephen Lang (Quaritch), Matt Gerald (Lyle Wainfleet) a Sigourney Weaver (Grace Augustineová). Novými tvářemi bude kromě Kate Winslet Cliff Curtis nebo Oona Chaplin.
Idris Elba, Kate Winslet
Hora mezi námi
Herečka Kate Winslet je držitelkou Oscara za Předčítače (2008) a počínaje dneškem se v českých kinech představí v dramatu Hora mezi námi (2017). Zde se spolu s Idrisem Elbou ocitne uprostřed zasněžených hor, kde havaruje s malým letadlem během cesty na vlastní svatbu.