Pád Air Force One: Gerard Butler slibuje inspiraci temným Loganem

Pád Air Force One: Gerard Butler slibuje inspiraci temným Loganem
Pád Londýna
Pád Bílého domu nebyl žádný megahit, tržby 170 milionů na rozpočet 70 mega byly ale rozhodně více, než kdokoli od podobné podívané očekával.
Dvojka s názvem Pád Londýna si vedla ještě o něco lépe. Stála jen 60 milionů a vydělala 205 (a to navzdory tomu, že byla výrazně horší). Inu, jak je vidno, diváci mají stále zájem o akční dobrodružství s formulí Smrtonosné pasti (jeden hrdina proti tuně teroristů) a ani eRko není, jakkoli se nás často ustrašená studia snaží přesvědčit o opaku, překážkou v úspěchu.
Třetí díl nese název Angel Has Fallen a s největší pravděpodobností ho český distributor překřtí na Pád Air Force One, neboť se bude odehrávat ve zmíněném nejslavnějším prostředku amerického prezidenta. Tvůrci to budou mít tentokrát o něco těžší, neboť jeden takový film už existuje (pro ty mladší - jde o Air Force One, kde teroristům nakopal zadky prezident Harrison Ford):
Air Force One
Gerard Butler má sérii pod palcem i coby producent, takže může do ledasčeho mluvit. Třetímu dílu proto sám vybral režiséra - je jím Ric Roman Waugh, jehož je Butler fanouškem od chvíle, co viděl jeho vězeňské drama Zločinec. Zajímavé je, že by nás podle hlavní hvězdy mělo tentokrát čekat menší měřítko a film se více zaměří na postavy: "Je zábava pozorovat to, když padá město nebo Bílý dům. A pak se s pobavením ptáte 'Co bude dál, Tokio?' Rozhodli jsme se vydat novým směrem a zaměřit se na vnitřnosti a vypadá to zajímavěji. Podobně jako se Logan odlišoval od Wolverina, stejným způsobem bude Angel Has Fallen vybočovat z pojetí série." Dále Butler dodal, že bude třetí díl "tak trochu jako Uprchlík". Těžko říct, co přesně si pro nás filmaři připravili, evidentně ale chtějí uhnout ze zaběhnutých kolejí.
Pokračování Angel Has Fallen zatím nemá dané datum premiéry, do kin by se ale mělo podívat příští rok. Zato má první plakát, který naleznete níže.
pad-air-force-one-gerard-butler-si-vybral-rezisera