Remake Lebkounů by mohl režírovat i napsat Jeff Nichols

Remake Lebkounů by mohl režírovat i napsat Jeff Nichols
Režisérem byl Graham Baker a děj snímku se odehrával v blízké budoucnosti v Los Angeles. Tehdy skupina mimozemšťanů zvaných Návštěvníci (hovorově Lebkouni) našla na Zemi útočiště a pro řadu lidí jsou velkou neznámou. Seržant Matthew Sykes (Caan) projíždí se svým parťákem Dougem losangeleskou čtvrť Lebkounů. Matt je nemá rád a nijak se tím netají. Právě když to s parťákem Dougem znovu probírá, dojde v blízkém obchodě k přepadení. Policisté vidí dva Lebkouny v dlouhých černých pláštích, kterak zastřelili majitele obchodu. Matt jednoho lupiče zastřelí, dalšího pronásleduje. Doug je ale v přestřelce zabit. Matthew si za nového partnera překvapivě vybírá prvního Lebkouna, který se stal detektivem. I když se jmenuje Samuel Francisco (Patinkin), začne mu říkat George. Tento Lebkoun je velice ukázněný a vždy slušný. S postupem vyšetřování se proto Mattův negativní postoj k "návštěvníkům" začne pomalu měnit…
Po premiéře snímku filmaři pokračovali televizním seriálem s Ericem Pierpointem a Garym Grahamem v hlavních rolích. Po 22 dílech byl seriál zrušen, ale díky poměrně velké popularitě se téma Lebkounů dočkalo ještě pěti televizních filmů, z nich poslední byl natočen v roce 1997.
Ve studiu 20th Century Fox nyní hodlají na tento úspěch navázat. Autory verze nového scénáře jsou Matt Holloway a Art Marcum (oba Iron Man). Nyní studio ovšem najalo Jeffa Nicholse (Bahno z Mississippi, Půlnoční dítě) a ten se ujme jak režie, tak i scénáře. Bude tedy pouze na něm, zda začne s příběhěm od začátku nebo bude již napsaný scénář přepisovat.