Formanův Amadeus láká na představení s živým orchestrem. SOUTĚŽTE o lístky a další geniální ceny

Formanův Amadeus láká na představení s živým orchestrem. SOUTĚŽTE o lístky a další geniální ceny
formanuv-amadeus-laka-na-neopakovatelne-predstaveni-s-zivym-orchestrem-soutez
Film Amadeus, který získal osm Oscarů, bude v Praze uveden necelý měsíc po světové premiéře v londýnské Royal Albert Hall v originální podobě - promítaný na obrovském HD plátně za synchronizovaného doprovodu živého orchestru a sborů.
Amadeus vznikl jako adaptace původní divadelní hry Petera Shaffera. Dílo Miloše Formana je zvukovým a vizuálním potěšením všech smyslů. Na jeho vzniku se v Praze za hluboké totality podílela řada tvůrců, kteří jsou známí po celém světě.Mezi jinýmikameraman Miroslav Ondříček, kostýmní výtvarník Theodor Pištěk, ale samozřejmě také architektonické skvosty prastaré Prahy.
Formanův Amadeus bude uveden v roce významných Mozartových jubileí, navíc těsně po světové premiéře. Milujete hudbu? Film? Historii? Nebo všechno dohromady? Chcete být u  této nezapomenutlené události?
Amadeus
Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte jednu ze tří cen. Tou hlavní budou 2 vstupenky na pražské uvedení Amadeus Live. Film doprovodí Pražská komorní filharmonie a sbor Canti ti Praga. Dirigovat bude - stejně jako v Royal Albert Hall - Ludwig Wicki. Představení pořádá společnost JV Agentura s.r.o., která nám věnovala ceny do soutěže. Dalšími dvěma cenami je režisérská verze Amadea na DVD a CD s hudbou z filmu.
Chcete vyhrát jednu ze tří skvělých cen? Máme pro vás jedinečnou příležitost. Pusťte se do naší nové redakční hry "Géniové a snílci ve filmu". Ten z vás, kdo na první pokus získá nejvíce bodů, obdrží 2 vstupenky na pražský program Amadeus Live. Druhý v pořadí se může těšit na DVD. Třetího čeká filmový soundtrack. Bodování uzavřeme ve středu 11. května před půlnocí.
Géniové a snílci ve filmu