Seriál Castle na zabití přichází o jednu ze svých hlavních hvězd

Seriál Castle na zabití přichází o jednu ze svých hlavních hvězd
Tamala Jones
Poslední díly, kde už jsou Castle a Beckettová zase spolu, sice situaci o něco vylepšily, v ABC přesto učinili radikální krok. Aby se příští sezónu ušetřilo, vyhodí se jedna z hlavních hvězd. A protože se seriál jmenuje v originále Castle, můžete dvakrát hádat, kdo z dua dál nebude na palubě.
Pravda, spekulace, že by Kate Beckettová v podání Stany Katic nemusela v seriálu nadále pokračovat, už nějakou dobu létala internetem. Fanoušci se ale logicky domnívali, že za možných odchodem stojí herečka. Nyní se ukazuje, že jde o přání samotné televize, která se rozhodla s Katic neprodloužit na devátou sérii kontrakt (a ani nedošlo na nějaké vyjednávání). Podle všeho došli hlavouni z ABC k závěru, že "rozdělení postav seriálu neprospělo a také se ukázalo, že Beckettová sama o sobě nikoho moc nezajímá, takže je postradatelná". Nad touhle logikou se chvíli zastavíme.
Obrázek článku
Je pravdou, že z dvojice Castle/Beckettová je druhá jmenovaná méně vděčnou figurkou. Vždy ale Castlea perfektně doplňovala, jejich romance vytvářela fanouškovské komunity a právě chemie hlavních postav byla pojítkem, které se táhlo napříč celým seriálem. Může to fungovat bez něj?
Jako pravidelný divák seriálu z téhle změny moc radost nemám. Je ale třeba dodat, že Nathan Fillion má na to show utáhnout, pozice svobodného Castlea by přinesla osvěžující prvek a takové drama Ve jménu vlasti jasně ukázalo, že můžete klidně vypustit jednu postavu z ústředního dua a fanoušci to ustojí. Takže ano, fungovat to asi může. Je ale otázkou, jestli o to vážně stojíme.
Zatím není jisté, jak Beckettová show opustí (jestli jen zmizí, nebo ji autoři rovnou zabijí). Spekuluje se také o tom, že bude devátá série kratší. A aby těch změn nebylo málo, vyjma Katic televize ABC "propustila" i Tamalu Jones, která v seriálu hraje Lanie. I s ní nemáme nadále v seriálu počítat.
serial-castle-na-zabiti-prichazi-o-jednu-ze-svych-hlavnich-hvezd
Tamala Jones
No, je to slušná porce změn. Vyjádřete se v diskuzi, co si o tom myslíte.