Nový trailer na "přepadení ve vlaku" s Liamem Neesonem překypuje adrenalinem

Nový trailer na "přepadení ve vlaku" s Liamem Neesonem překypuje adrenalinem
Plakát k filmu The Commuter
Po nahánění v berlínských uličkách (Neznámý), akci v letadle (NON-STOP) a snahy dožít se rána (Noční běžec), nás Neeson s Collet-Serrou vezmou do vlaku. Hlavní hrdina jím jezdí již deset let do práce. Jednoho dne se seznámí s neznámou ženou, která mu dá neobvyklou nabídku - na záchodě je schováno hodně peněz. Pokud je vezme, bude pro ní muset vykonat určitý úkol. Tím hrdina spustí řetězec smrtonosných událostí. Nový trailer slibuje napínavou akční podívanou, která by měla fanouškům thrillerů udělat radost. 
Liam Neeson
Není se čemu divit, že si zkušený tvůrčí tandem vybral pro svůj nový thriller další omezený prostor. NON-STOP je jejich největší dosavadní hit (222 milionů dolarů celosvětově) a i když se Noční běžec celkem povedl, v kinech bohužel propadl. Neeson i Collet-Serra tak potřebují nějakou sázku na jistotu a prostory vlaku v kombinaci s nějakým tím nebezpečím, které je třeba v určitém časovém intervalu vyřešit, rozhodně mají hitový potenciál.
Cizinec ve vlaku
Plakát k filmu The Commuter
Víte že...
... byl Neeson původním hlavním adeptem na Jamese Bonda ve Zlatém oku? Roli odmítl. Paradoxně se i tak o několik let později stal akční hvězdou.