Kolik dílů Šíleného Maxe nás ještě čeká a kdy přijdou do kin?

Kolik dílů Šíleného Maxe nás ještě čeká a kdy přijdou do kin?
Mít početnou skupinku nadšenců, kteří film vynáší do nebes a ochotně si koupí tunu doprovodného merchandisu, to je sen každého studia. George Lucas kdysi svými Star Wars názorně předvedl, jak se může něco takového vyplatit a u Warnerů dobře cítí, že u Mad Maxe by mohlo vzniknout (i když samozřejmě v menší míře) něco podobného. Ostatně, stačí si jen projet net, kolik se od premiéry filmu objevilo vymazlených fanouškovských kostýmů.
Režisér a scenárista Šíleného Maxe George Miller přirozeně hodlá u značky zůstat, protože se mu Zběsilou cestou povedlo jedinečným způsobem vrátit na výsluní. O dvojce mluví již poměrně dlouho, v tuhle chvíli ale není vůbec jisté, o čem bude. V rozhovoru pro Top Gear nicméně Miller potvrdil, že se na pokračování skutečně pracuje. "Skončili jsme s dvěma scénáři a to jsme se ani moc nesnažili. Nyní se studiem jednáme, který z těch příběhu natočíme jako první. Nejsem si jistý. Napřed bych rád natočil něco malého, bez speciálních efektů. Zběsilou cestu jsme točili osm měsíců... to je hodně. Každý den v horku a prachu, dělající kaskadérské kousky, bylo to vyčerpávající. V plánu máme další dva filmy, ale až někdy v budoucnu."
Studio přirozeně počítá s návratem Toma Hardyho do role Maxe a vyloučené není ani opáčko pro Charlize Theron, jejíž Furiosa se těší velké oblibě.