Zahraje si Jason Statham populárního záporáka v televizním Daredevilovi?

Zahraje si Jason Statham populárního záporáka v televizním Daredevilovi?
Pokud něco ve filmové verzi fungovalo, byli to záporáci, především pak fantastický Colin Farrell jako psychopat Bullseye. Fanoušci léta volali po sólovce, které jsme se bohužel nedočkali. Samotná postava by se nicméně měla objevit ve druhé sezóně aktuálně vysílaného seriálu. Momentálně internetem hýbe zpráva, že by si roli mohl zahrát populární ranař Jason Statham. Bohužel Vás musíme zklamat - studio vydalo oficiální zprávu, v níž celou spekulaci označuje za "vůbec ne pravdivou". Což je určitě škoda.
Je ale dost možné, že by stejně Statham roli odmítl, neboť nemá dle všeho ke komiksovým adaptacím příliš dobrý vztah. V jednom z rozhovorů k nové komedii Špión, v níž hraje, herec na adresu komiksových (anti)hrdinů uvedl "Kdokoli to může zahrát. A myslím to tak, že byste klidně mohli vzít mojí babičku, dát na ní plášť, postavit ji před zelené pozadí a pak přijdou kaskadéři a udělají všechnu akci. Kdokoli to může zahrát. Spoléhají na kaskadéry, zelené pozadí a rozpočet 200 milionů. Všechno je to o CGI".
Stathamův postoj je poměrně pochopitelný. Je typem herce, který sází na fyzickou akci a pokud může, akční scény si točí sám. V případě televizního Daredevila by se ale nejspíš neztratil, jak dokazuje následující scéna.
Druhá série Daredevila dorazí na obrazovky příští rok a Statham se v ní na 99.99% neobjeví. Nějaké tipy, kdo by byl dobrý adept na šíleného Bullseye?