Josef Tomáš Hromada

Josef Tomáš Hromada

Autor

Články autora

  1. 10 kultovních filmů akčního božana Chow Yun-fata
    Téma14. 10. 2018
    10 kultovních filmů akčního božana Chow Yun-fata

    Než se vydal na cestu zvanou Hollywood, byl Chow v Hong Kongu tím nejvíce cool chlápkem, kterému bouchačka seděla v ruce jako málokomu. A přestože na první pohled nepůsobí jako akční hrdina, jeho filmografie mluví za vše. Zde máte těch 10 nejlepších.

  2. Deadpool 2: Super Duper Cut - platí v případě ukecaného žoldáka "víc proužků, víc Adidas"?
    Téma23. 9. 2018
    Deadpool 2: Super Duper Cut - platí v případě ukecaného žoldáka "víc proužků, víc Adidas"?

    Když do kin v roce 2016 přišel Deadpool, svět oněměl. Ryan Reynolds chtěl po zpackaném pokusu v X-Men: Origins Wolverine vylepšit "ukecanému žoldákovi“ image a světe div se, ono se to povedlo. S menším rozpočtem a s tím spojenou tvůrčí volností vznikl film, který tu dlouho nebyl. Po masivním úspěchu bylo jasné, že pokračování na sebe nenechá dlouho čekat. Druhý díl v kinech ten první nepřekonal (ale jen o pár desítek milionů, takže se studio asi netrápí) a přinesl to samé, jen ve větší porci.

  3. Ethan Hunt v novém uvolněném klipu dokazuje, že v lepší akční formě ještě nebyl
    Filmy29. 7. 2018
    Ethan Hunt v novém uvolněném klipu dokazuje, že v lepší akční formě ještě nebyl

    Studiu Paramount Pictures jde marketing v rámci akčně-špionážní série Mission: Impossible opravdu skvěle a nepřestávají nás dávkovat epickými záběry v trailerech, či dokonce celými uniklými scénami. A na jednu takovou se dnes podíváme.

  4. Recenze #2: Avengers: Infinity War - zklame film zarytého fanouška série?
    Recenze30. 4. 2018
    Recenze #2: Avengers: Infinity War - zklame film zarytého fanouška série?

    Je to už 10 let, kdy do kin vstoupil první Iron Man a vytvořil zcela nový směr komiksových filmů. Ten následovalo skoro 20 filmů, které fungovaly samostatně, ale zároveň pospojovaly větší díl skládačky, jenž má vyvrcholit nyní.

  5. První dojmy: Detroit: Become Human - hra, kde se každé rozhodnutí počítá
    Téma27. 4. 2018
    První dojmy: Detroit: Become Human - hra, kde se každé rozhodnutí počítá

    Do vydání plné verze Detroit: Become Human zbývá měsíc a aby nás tvůrci opravdu nalákali, rozhodli se zveřejnit demo, které je nyní volně ke stažení.

  6. Recenze: Fakjů pane učiteli 3 - když finální fakáč, tak co největší!
    Recenze17. 4. 2018
    Recenze: Fakjů pane učiteli 3 - když finální fakáč, tak co největší!

    Už to je 5 let, co do kin vstoupil první díl veleúspěšné série Fakjů pane učiteli a získal si nejen kritiky, ale hlavně diváky, kteří nechali v pokladnách dost na to, aby vznikl další díl. Ten bohužel postrádal tu správnou porci zábavy a ke konci už mu úplně docházel dech. Jenže vydělal ještě více, takže se začalo mluvit o trojce, která nyní vstupuje do kin i k nám a údajně by mělo jít poslední díl série.

  7. Recenze: A Way Out - dokonalá hra pro fanoušky Útěku z vězení
    Téma1. 4. 2018
    Recenze: A Way Out - dokonalá hra pro fanoušky Útěku z vězení

    Příběh hry sleduje osud dvou vězňů - Vincenta Morettiho, jenž byl odsouzen na 14 let a Lea Carusyho, který si již odseděl půl roku ze svých osmi. Díky jedné potyčce s vězni se ti dva seznámí a rozhodnou se spojit síly, aby z vězení uprchli…