Honza Kocián

Honza Kocián

Autor

Externí redaktor

Narozen 6. prosince 1995.

Velký milovník filmů, akční her a dobrodružných fantasy knih. Také rád sportuji a cestuji.

,,Všechny naše sny se mohou splnit - máme-li odvahu se jim věnovat." Walt Disney


Články autora

  1. Režisér Zack Snyder zveřejnil oficiální fotku filmového Aquamana!
    Filmy24. 2. 2015
    Režisér Zack Snyder zveřejnil oficiální fotku filmového Aquamana!

    Režisér Zack Snyder právě pracuje na post-produkci očekávaného akčního blockbusteru Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, který hodlá příští rok ovládnout kina. Jelikož si Snyder svých fanoušků cení, nezapomínal je během natáčení přes svůj twitterový účet sem tam trochu poškádlit.

  2. Tom Hardy opustil záporáckou týmovku Suicide Squad! Proč?
    Filmy17. 1. 2015
    Tom Hardy opustil záporáckou týmovku Suicide Squad! Proč?

    Před nedávnem studio Warner Bros. odhalilo karty a ukázalo ostatním vztyčený prostředníček, když se jim do záporácké týmovky Suicide Squad podařilo ukořistit takové herecké hvězdy jako Tom Hardy (Rick Flag), Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Jared Leto (Joker), Jai Courteney (Boomerang) a Cara Delevingne (Enchantress). Nyní však bohužel Hardy vypadl.

  3. Andrew Adamson se vrací k režii - po Shrekovi a Narnii se vrhne na zombie!
    Filmy11. 1. 2015
    Andrew Adamson se vrací k režii - po Shrekovi a Narnii se vrhne na zombie!

    Režisér Andrew Adamson chystá pro studia Sony Pictures natočit akční snímek Inherit the Earth podle komiksové minisérie Zombies vs. Robots. Produkovat ho bude společnost Michaela Baye Platinum Dunes (Pátek 13, nové Želvy ninja).

  4. Plánují u Warnerů rozdělení souboje mezi Batmanem a Supermanem?
    Filmy10. 1. 2015
    Plánují u Warnerů rozdělení souboje mezi Batmanem a Supermanem?

    Batman v Superman je jedním z nejočekávanějších snímků roku 2016, přičemž se neustále objevují zprávy o nových postavách, které by ve filmu měly být. Skoro toho začíná být pro jeden film moc. A ono možná jen u jednoho filmu nezůstane.

  5. Studio 20th Century Fox odhalilo data očekávaných premiér
    Filmy9. 1. 2015
    Studio 20th Century Fox odhalilo data očekávaných premiér

    Hollywoodská studia posílají do kin v roce 2016 a 2017 nespočet ambiciózních filmových kousků. Největší pozornost na sebe strhávají studia Marvel a Warner Bros.. U Marvelu budou kralovat Captain America: Civil War, Doctor Strange, Strážci Galaxie 2, Thor: Ragnarok a Black Panther. Warner Bros. zase pošle do kin Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Wonder Woman a Justige League Part One. A do souboje se zapojilo také studio 20th Century Fox.

  6. Nový Ant-Manův banner odhaluje záporáka Yellowjacketa
    Filmy31. 12. 2014
    Nový Ant-Manův banner odhaluje záporáka Yellowjacketa

    Již zanedlouho bychom se měli dočkat prvního teaser traileru k nové marvelovce Ant-Man. Upoutávka by měla trvat jednu minutu a čtyřicet sekund, měla by spatřit světlo světa 6. ledna 2015 a to před premiérou seriálu Agent Carter (u nás v noci z 6. na 7.). Ještě než si první upoutávka užije premiéru, máme tu pro vás banner, jenž ukazuje Ant-Manova úhlavního nepřítele Yellowjacketa.

  7. Vin Diesel se možná objeví v marvelovce Inhumans
    Filmy30. 12. 2014
    Vin Diesel se možná objeví v marvelovce Inhumans

    V letošním roce jsme ho slyšeli v marvelovském blockbusteru Strážci Galaxie, kde propůjčil svůj hlas dřevěnému Grootovi (I´m Groot). Zvolená role byla vybrána kvůli hercově omezenému času. Původně se nicméně sešel s Marvelem kvůli větší roli. Spekulovalo se o jeho obsazení v Avengers: Age of Ultron do role Visiona. Nakonec z toho nic nebylo. Což neznamená, že se to nemůže změnit.

  8. Marvel má v hledáčku tři zajímavá jména pro roli mentora Doctora Strange
    Filmy16. 12. 2014
    Marvel má v hledáčku tři zajímavá jména pro roli mentora Doctora Strange

    Benedict Cumberbatch byl před nedávnem oznámen jako Doctor Strange. Nyní přišel server Latino Review se zprávou, že studio obsazuje roli tibetského mystika zvaného Prastarý (Ancient One), který je Doktorovým mentorem.

  9. Seznamte se s postavami záporácké týmovky Suicide Squad
    Téma8. 12. 2014
    Seznamte se s postavami záporácké týmovky Suicide Squad

    Po dlouhé řadě spekulací ohledně obsazení záporácké týmovky Suicide Squad jsme se v úterý konečně dočkali oficiálního vyjádření od studia Warner Bros. To si počkalo, dokud nebyly všechny smlouvy podepsané, jelikož někteří oslovení herci s podpisem váhali. Nyní již máme k dispozici potvrzená jména: Will Smith, Jared Leto, Tom Hardy, Margot Robbie, Jai Courtney a Cara Delevingne. Natáčení začne příští rok, aby se stihlo datum premiéry v roce 2016. Nyní se však pojďme seznámit s postavami, které herci ztvární.

  10. Hlavní záporák v X-Men: Apocalypse obsazen!
    Filmy25. 11. 2014
    Hlavní záporák v X-Men: Apocalypse obsazen!

    Režisér Bryan Singer a studio 20th Century Fox pomalu, ale jistě vybírají nové tváře do očekávaného komiksového velkofilmu X-Men: Apocalypse. Podle serveru Variety byla již obsazena klíčová role hlavního záporáka Apocalypsy.

  11. Jakou postavu by si mohl zahrát Jared Leto v týmovce záporáků Suicide Squad?
    Filmy9. 11. 2014
    Jakou postavu by si mohl zahrát Jared Leto v týmovce záporáků Suicide Squad?

    Již před časem jsme se dozvěděli, že Warner Bros. a DC Comics chystají uvést do kin zločineckou týmovku Suicide Squad. Původně šlo o nenápadný snímek. Poté se však proslechlo, že studio vyjednává s takovými hvězdami jako Will Smith, Tom Hardy, Jesse Eisenberg, Margot Robie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling.

  12. Máme špatnou a dobrou zprávu pro fanoušky seriálu Mentalista
    Seriály8. 11. 2014
    Máme špatnou a dobrou zprávu pro fanoušky seriálu Mentalista

    Kriminální show Mentalista patřila v posledních letech k nejoblíbenějším stálicím televizní zábavy. Každý seriál ale jednou musí najít své finále. V příštím roce proto charismatický Patrick Jane vyřeší svůj poslední případ...

  13. Známe obsazení nejnovější tarantinovky Osm hrozných
    Filmy7. 11. 2014
    Známe obsazení nejnovější tarantinovky Osm hrozných

    Včera studio Weinstein Company odhalilo kompletní herecké obsazení k chystanému westernu režiséra a scénáristy Quentina Trantina The Hateful Eight.

  14. Marvel si odškrtl další položku: Byl obsazen Black Panther
    Filmy29. 10. 2014
    Marvel si odškrtl další položku: Byl obsazen Black Panther

    O zfilmování komiksového Black Panthera se spekuluje již delší dobu. Ačkoliv se nejedná o známou značku jako Captain America či Iron-Man, své nedočkavé fanoušky přeci jen má. Začátkem září promluvil jeho autor Stan Lee o přípravách natáčení. Marvel jeho slova nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

  15. Kdo si zahraje Doctora Strange? Představitel Sherlocka Holmese Benedict Cumberbatch!
    Filmy28. 10. 2014
    Kdo si zahraje Doctora Strange? Představitel Sherlocka Holmese Benedict Cumberbatch!

    S filmovou rolí Doctora Strange bylo spojováno mnoho známých jmen jako Jared Leto, Keanu Reeves, Matthew McConaughey, Hugh Laurie nebo Joseph Gordon-Levitt. Poté, co nedopadlo jednání s Joaquinem Phoenixem, který byl prozatím nejvážnějším kandidátem, pokračovalo studio Marvel v hledání. A před nedávnem server Badass Digest uvedl, že je v hledáčku studia oblíbený Ewan McGregor.