Profilový obrázek

Pavlína81

Pavlina Vrbová

Komentáře 482

Od nejnovějších
  1. Hostitel
    Hostitel (2013)
    10
    Četla jsem knážku ta byla naprosto skvěla,takže jsem se těšila i na film a můžu říct že se povedl obsazeni bylo dobre a většinou se drželi předlohy a bylo tam vše co mělo.
  2. Machři 2
    Machři 2 (2013)
    9.5
    Většinou dvojky nebívají povedené ale to se v tom to případě naštěstí nestalo.Tahle partička opět nezklamala a zase pobavila.
  3. Iron Man 3
    Iron Man 3 (2013)
    10
    Další ohromnej film naprosto skvělý humor ,zapletka a dokonalé zakončení.Konec? No to snad ne ,budu doufat v další pokračovíní.
  4. Thor
    Thor (2011)
    10
    Sice je film dějově jednoduchý ale mě se to líbilo a jelikož mám ráda komiksové filmy tak musím dát 100procent.Efekty skvělé a Thor nádherný no co víc si ve filmu přát.
  5. Nevědomí
    Nevědomí (2013)
    9
    Moc pěkny film Cruise mám velice ráda takže film měl už jedno plus jiste ale určitě i film je sám o sobě povedený a kvalitně udělán.
  6. Muž z oceli
    Muž z oceli (2013)
    10
    Musím říct že je to asi nejlepší superman.Henry je skvělý herec a prostě poředny superman.Konečně z toho jeho převleku dali pryč ty jeho směšné slipy i když předtim jsem si to nedovedla představit.Efekty jsou taky skvělé. No nejdřív mě překvapila zrzavá Lois ale proč ne takže obsazeni take super.Restart se určitě povedl.A musím dát 100procen t protože supermany miluju a na tom jsem vyrustala.