Jsem číslo čtyři

64%
Jsem číslo čtyři
Plakát traileru

D.J. Caruso („Oko dravce“, „Disturbia“) předvádí thriller plný akčních scén o výjimečném teenagerovi Johnu Smithovi (Alex Pettyfer), který je na útěku před nemilosrdným nepřítelem, který ho chce zničit. John mění svou identitu, pohybuje se z města do města spolu se svým ochráncem Henrim (Timothy Olyphant). Pořád je tím novým dítětem, které nemá žádná pouta ke své minulosti. V malém městě v Ohniu, které nyní nazývá svým domovem, naráží John na nečekané události, které změní jeho život – na první lásku (Dianna Agron), mocné nové schopnosti a spojení s ostatními, kteří sdílejí jeho neuvěřitelný osud. (oficiální text distributora)

 




Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Film vytvořený přímo pro teenagery. Pro mě toto není. Spíše podprůměrné zpracování, příběh s promrhaným potenciálem, žádné herecké výkony, na které by se mohl divák soustředit. Neurazí - nenadchne, znovu nikdy nepustíte... 55% s přimhouřeným okem....
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Strašně nudné a o ničem. Není, co víc o tomhle filmu můžu napsat.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Pokud si nalijeme čistého vína, tohle není až taková pecka, jaká mohla s režisérem a herci být. Je to natočené takovým efektním stylem, ale chvílemi se v té záplavě cool záběrů poněkud ztrácí skutečnost, že scénář je hodně přes kopírák. Potěší Teresa Palmer, která měla dostat více prostoru a nezklame ani Timothy Olyphant.

Dodatečné informace

Původní název:
I Am Number Four (více)
  • Indie Jsem číslo čtyři
  • Indie I Am Number Four
Premiéra v ČR:
7. 4. 2011
Distributor:
Falcon
Země původu:
Indie, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
149,88 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch