Profilový obrázek

Pepa Nevrkrakr

Pepa Nevrkrakr

Komentáře 19

Od nejnovějších
  1. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    10
    film se mi hodně líbil, jsou tam výborné herecké výkony DiCaprio i Hardy podávají perfektní výkon. Docela bych Leovi toho Oscara přál, myslím, že už by bylo načase aby ho dostal.
  2. Úsvit planety opic
    Úsvit planety opic (2014)
    5
    Film mě docela zklamal, myslel jsem, že zpracování bude lepší...děj se docela dal koukat, ale pecka to zrovna není...nevím, jestli je nutné k tomu dělat trojku..každopádně, jsem z filmu dost na rozpacích a nebo nerozumím vyšší opičí inteligenci...:)
  3. Dědictví aneb Kurva se neříká
    Dědictví aneb Kurva se neříká (2014)
    0
    To nejde asi nijak okomentovat.. proč byl tenhle film natočen, my zůstane asi navždy utajeno.. typický případ mrhání peněz sponzorů... není to absolutně o ničem, postrádá to jakýkoliv smysl a je to neuvěřitelná nuda, ale co hlavně, je vidět, že tvůrci mysleli pouze na to, že přilákají do kin, mraky návštěvníků co viděli Dědictví první a tudíž ti blázni přijdou i na pokračování, musím přiznat, že jsem jedním z nich..nezbývá než říct " KURVA SE ŘÍKÁ " ...
  4. Nymfomanka, část I.
    Nymfomanka, část I. (2013)
    10
    Lars von Trier opět ukazuje, že umí..a umí ve velkém stylu..výborně napsané, dokonalá kamera, naprosto vynikající a profesionální
    • herecké výkony
    • humor
    • scénář
    • atd...
    • rozdělení na dvě části
  5. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    10
    Naprosto dokonalá a BEST záležitost, kterou nám naservíroval Martin Scorsese..po shlédnutí filmu, jsme se shodli na tom, že to bylo rozhodně na Oskara...DiCapriův výkon byl opět vynikající, je vidět, že pod taktovkou takového režiséra, jakým Scorsese beze sporu je, se dá dívat na cokoliv..když to někdo umí, tak to prostě umí..ruku na srdce, kdo z Vás co tenhle snímek viděli, by nechtěl zažít alespoň jeden Di Capriův den..Martine a Leo Óčko jste si fakt zasloužili...
    • vynikající režie
    • skvělý scénář
    • obsazení a herecké výkony
  6. Prometheus
    Prometheus (2012)
    7.5
    Nebylo to vůbec špatné..film docela uběhl a leccos dovysvětlil..taková průměrná sci-fi podívaná..je pravda, že na Vetřelce to nemá ani náhodou, ale můžeme se těšit alespoň z toho, že už tak nějak víme, jak to vlastně všechno mělo začít..takže vzato kolem a kolem, dá se na to dívat i když slíbit Scottovy, že si Promethea dám do své filmové sbírky popravdě nemůžu..
    • docela v poho sci - fi
    • herecké obsazení a výkony, kromě Fassbendera
    • konečně víme co a jak
    • Fassbenderův herecký výkon
    • triky a kulisy
  7. Insidious 2
    Insidious 2 (2013)
    8
    Pokračování jedničky Insidious, díky výborně napsanému scénáři, není až tak dokonalé, nicméně nenudí a celý film utíká v dobrém a strašidelném tempu Wanovských filmových počinů...jediné z čeho mám trochu obavy, je plánovaná trojka...aby se nestalo, že to spadne díky Wanově neúčasti do propadliště dějin..
    • napětí
    • skvělé střihy a kamera
    • dějová linka
    • hlavní strašák
  8. Insidious
    Insidious (2010)
    9.5
    Teprve včera jsem viděl Wanův film a byl jsem velmi mile překvapen, po dlouhé době jeden z velmi dobře natočených duchařských filmů..chvilkama mi běhal mráz po zádech, mělo to výborný nápad a skvělé zpracování...komfortní střih a kamera, která dodávala filmu na preciznosti zpracování...dobře jsem se bavil..
  9. Babovřesky 2
    Babovřesky 2 (2014)
    0
    Viděl jsem jedničku a byla to tragedie...nedovedu si ani v nejhorším snu představit co ještě může překonat tuhle trapnou záležitost, která se odehrála v prvním díle...rozhodně na to do kina nepůjdu, vím jak daleko líp utratit peníze... chápu, že pro spoustu diváků to bude nejvíc nej film, ale mám pocit, že to vypovídá o mentalitě tohohle národa !!!!
  10. Mechanický pomeranč
    Mechanický pomeranč (1971)
    9.5
    Přichází nemocný Alex deLarge, milovník Beethovenovy hudby, šéf bandy brutálních puberťáků, kteří se neštítí spáchat jakékoli násilí na všech, kdo se jim dostanou pod ruku. Hodně ujetá záležitost, která v případě, kdy děj začíná gradovat, donutí každého přemýšlet. Film byl natočen, sestříhán a nasazen do kin během jednoho roku a je to tak nejrychlejší Kubrickovka, jakou kdy natočil. Dodnes je na druhém místě nejkontroverznějších filmů všech dob.
  11. Obchod na korze
    Obchod na korze (1965)
    10
    Spolupráce Kadár Klos se velmi vyplatila, vzniklo famózní drama tehdejší doby.. je to ukázka toho, že tehdejší Československá kinematografie byla jedna z nejlepších na světě.. vše dokazuje kvalitu tohoto díla tím, že jsme za něj dostali ocenění jedno z nejvyšších a to cenu akademie Oskara...po právu máme být na co pyšní...
  12. Tenkrát v Americe
    Tenkrát v Americe (1984)
    10
    Totální pecka v úchvatné režii Sergia Leoneho, prodložená verze dává filmu daleko větší rozměr..fantastický herecký výkon v podání Roberta De Niro, Jamese Woodse a v neposlední řadě Joe Pesciho...ten film prostě miluju, je to určitě jedna z nejlepších mafiánek devadesátých let...nezbývá než říct Bravo a tleskám..takových kvalitních filmů potřebujeme víc..
  13. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    Nolan, Bale, Ledger, Freemnan...beze sporu, vynikající film, jedno z děl, které díky hereckému výkonu H.Ledgera v roli Jokera, musí vstoupit navždy do síně slávy...kdo je fanouškem Batmana, tomu nesmí chybět v domácí sbírce...kdo ještě neviděl, rozhodně můžu jen doporučit..
  14. Počátek
    Počátek (2010)
    9.5
    Nolan, je prostě Nolan..tímhle snímkem, mě úplně rozsekal...film o tom, že když spíte, tak ve spánku se odehrává další spánek a další..až se v tom totálně ztratíte...musel jsem si ho koupit na DVD a po kino premiéře, ještě několikrát pustit a pořád mě to prostě baví...
  15. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Jeden z nejlepších hereckých výkonů Toma Hankse, skvělá režie Roberta Zemeckise a naprosto dokonalý scénář, dělají z tohohle filmu klasiku, která se bude promítat dalších milión let...Holt, jak by řekl Forrest....život je jako bonboniéra...ale myslím, že dál to všichni znáte.. :)
  16. 300: Vzestup říše
    300: Vzestup říše (2014)
    4.5
    Málem mě kleplo, hrozně jsem se na tohle zpracování těšil, ale realita byla někde úplně jinde...nudné sekvence lodních bojůvek, chvílemi působí velmi trapně a za chvíli nudí...šanci na úspěch to má pouze z důvodu fakt famózní Evy Green, která děj svým způsobem aspoň trochu táhne...proč stojí za to film vidět? + vememe li v potas, že se to opět točilo proti zelenému plátnu, tak to není nejhorší ani tragické, děj jakž takž utíká a musím uznat, celou dobu jsem u toho za 150 Kč vydržel, takže proč ne..Eva Green je sexy holka.. - velmi nepovedená kopie originálu, nechtěl bych vidět Millerův výraz po premiéře.
  17. RoboCop
    RoboCop (2014)
    4
    Nemohu než říct...zklamání..starej Robo byla pecka, jako kluk jsem si na něm, ještě na VHSce ujížděl...novej mě nudil...slabej průměr...takže, kdo se rád podívá na nové zpracování, snažte se být trochu objektivní v hodnocení..
  18. Temný případ
    Temný případ (2014)
    10
    Po shlédnutí sedmého dílu, je mi skoro líto, že seriál bude končit...Dle mého názoru, je to nejlepší seriál roku...Famózní práce s kamerou, střihy, masky,scénář, herecké výkony atd..pokud je tam tedy něco špatně, já to nenašel, proti Hannibalovi, který nudí a nebaví, nemohu než říci pánové Fukunaga Pizzolatto tleskám....jen tak dál..100%