Netflix: osmička nejlepších pořadů na březen. Epická fantasy, noví Gentlemani a ambiciózní sci-fi

Netflix: osmička nejlepších pořadů na březen. Epická fantasy, noví Gentlemani a ambiciózní sci-fi
Březen na Netflixu | Netflix
S poslední řadou rozdělenou na dvě části se například vrací seriál Mladá modrá krev, Millie Bobby Brown změří síly s drakem, Gentlemani režiséra Guye Ritchieho se dočkali seriálové verze a konečně přichází i dlouho očekávaná premiéra adaptace dechberoucího sci-fi Problém tří těles.
Resident Alien (Resident Alien, 2021)
Resident Alien
Resident Alien
76%
Od 1. března bude na Netflixu dostupný komediální seriál Resident Alien inspirovaný stejnojmennou komiksovou předlohou. Mimozemšťan Harry má na Zemi tajnou misi a aby co nejvíce splynul, vzal na sebe identitu doktora v americkém zapadákově. Problém ale nastane, když místního skutečného doktora zavraždí. Harry je tak rázem nucen přijmout jeho pacienty a působit i jako soudní doktor pro policii a pomáhat s vyšetřováním.
Resident Alien
Resident Alien | SyFy
Jmenuji se Lo Ki-wan (로기완, 2024)
Jmenuji se Lo Ki-wan
Jmenuji se Lo Ki-wan
67%
I jihokorejské drama Jmenuji se Lo Ki-wan bude ke zhlédnutí od 1. března. Lo Ki-Wan utekl ze Severní Koreje a snaží se získat azyl v Belgii. Bojuje za něj ze všech sil, ale není to snadná cesta. Jednoho dne potká Mari, původem Korejku, která již získala místní občanství. Narozdíl od Lo Ki-wana už ale nemá žádný důvod žít a chce všechno skončit. Na vzájemné první setkání by oba nejraději zapomněli, ale osud tomu chce jinak a láska si najde nečekanou cestu.
Jmenuji se Lo Ki-wan: trailer | Netflix
Blade (Blade, 1998) a Blade 2 (Blade II, 2002)
Blade
Blade
74%
Blade 2
Blade 2
72%
Od 4. března naleznou diváci na Netflixu i oba první díly komiksového Bladea. Blade (Wesley Snipes) je nesmrtelný bojovník, napůl člověk a napůl upír, bojující proti rozmáhajícímu se upírskému podsvětí, jež se snaží postupně vyhubit celou lidskou rasu. V prvním díle byl Blade tím posledním, kdo stál mezi upířím lordem Deaconem Frostem a zkázou světa a všeho lidského. Ve druhém díle se musí ze všech sil pokusit zachránit věrného přítele Whistlera ze zajetí.
Gentlemani (The Gentlemen, 2024)
Gentlemani
Gentlemani
84%
Seriál Gentlemani vytvořil Guy Ritchie jako spin-off svého stejnojmenného filmu z roku 2020 a na Netflixu bude od 7. března. Eddie Halstead po smrti svého otce zdědil velké jmění, má to však jeden háček. Značnou část jeho pozemků si totiž nárokuje známý obávaný mafián a velkopěstitel konopí Mickey Pearson. Bude nezkušený Eddie schopen vzdorovat jemu i celému britskému podsvětí?
Gentlemani: trailer | Netflix
Mladá dáma (Damsel, 2024)
Mladá dáma
Mladá dáma
69%
Že princ někdy princeznu zachránit nehodlá se budete moci přesvědčit díky nové akční fantasy Mladá dáma, kterou vypustí Netflix do světa 8. března, tedy příhodně na Mezinárodní den žen. Příběh princezny Elodie začíná tak, jak většina příběhů většinou končí – svatbou s krásným princem. Šťastný konec se ale nekoná, neboť dívka záhy nato s hrůzou zjišťuje, že má posloužit jako obřadní oběť drakovi. Elodie se ale nemíní vzdát a rozhodne se bojovat za svou budoucnost s mečem v ruce.
Mladá dáma: trailer | Netflix
Mladá modrá krev (Young Royals, 2021)
Mladá modrá krev
Mladá modrá krev
82%
Švédský seriál pro dospívající publikum dospěl do svého konce v podobě poslední řady. Třetí série bude rozdělená do dvou částí, prvních pět dílů bude mít premiéru 11. března s tím, že druhou zbývající část vypustí Netflix o týden později, tedy 18. března.
Problém tří těles (3 Body Problem, 2024)
Problém tří těles
Problém tří těles
75%
21. března si do kalendářů zapíší fanoušci románové trilogie Vzpomínka na Zemi od Liou Cch'-sina, protože konečně vychází očekávaná seriálová adaptace prvního dílu s názvem Problém tří těles. Tajný čínský vojenský projekt se snaží navázat kontakt s mimozemskou civilizací. což se mu nakonec podaří. Naneštěstí ho ale zachytí mimozemská rasa na pokraji zničení a rozhodne se pro invazi na naši planetu. Na Zemi následkem toho vzniknou dva tábory, jedni chtějí novou formu života přivítat a zničit stávající svět, zatímco ti druzí ho chtějí za každou cenu bránit. Jaká strana vyhraje a má lidstvo šanci na přežití? Seriál si pro nás přichystali David Benioff a D. B. Weiss, autoři Hry o trůny.
Problém tří těles: trailer | Netflix
Podívejte se také na žebříček nejlepších seriálů, které jsou dostupné na Netflixu.
Zdroj: Netflix