Gentlemani

85%
Gentlemani
Eddie Halstead po smrti svého otce zdědil velké jmění, má to však jeden háček. Značnou část jeho pozemků si totiž nárokuje známý obávaný mafián a velkopěstitel konopí Mickey Pearson. Bude nezkušený Eddie schopen vzdorovat jemu i celému britskému podsvětí? Seriál Gentlemani vytvořil Guy Ritchie jako spin-off svého stejnojmenného filmu z roku 2019.




Recenze: Gentlemani

Kinobox.cz
70%

Guy Ritchie se možná někdy až moc snaží ukázat, že za kamerou nových Gentlemanů stojí zase on, postavy chtělo ještě trochu více vyšperkovat a tu hlavní obdařit charismatem. I přesto ovšem zůstává tato značka symbolem poctivé gangsterské zábavy, která dokáže být správně ulítlá, drsná, napínavá a v některých epizodách velmi zábavná. Tohle si Ritchie pohlídal.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Ačkoli dávám stejné hodnocení jako filmovému počinu, tak je tento seriálový bratříček o chlup slabší. Je to buď silná 7, nebo hodně slabá 8.
Oliver Pok.
Oliver Pok.
44 bodů
10
Co k tomu dodat, ta flow je kule rvoucí. Možná se můj názor ještě změní, ale zatím si za svím hodnocením stojím.
NoahHardy
27 bodů
9
velice povedený seriál.... zábavne scény jsou vážně zábavné... řešení nastalých situací je taky zábavné... a problémy vznikají.... nečekaně.. velmi doporučuju, určitě stojí za čas tomu věnovaný


Dodatečné informace

Původní název:
The Gentlemen (více)
  • USA Gentlemani
  • USA The Gentlemen
  • USA Los caballeros
  • USA Джентльмени
  • USA 紳士追殺令
Premiéra v ČR:
7. 3. 2024
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch