Blade 2

72%
Blade 2
Plakát traileru
Blade II je koprodukční fantasy film a pokračování snímku Blade (1998). Když Blade v předchozím díle opustil svého nejlepšího přítele Whistlera měl za to, že je mrtvý. Došlo však ještě k něčemu daleko horšímu. Whistler byl infikován upířím virem. O tom však Blade nemá ani tušení. Našel si nového společníka, který si říká Scud a je expertem na antiupíří zbraně všech typů. Společně křižují nocí a zdá se, že je likvidace upírů baví více, než kdykoli předtím. Jako blesk z čistého nebe je tak zasáhne zpráva, že Whistler je zadržován kdesi v Praze a není na tom zrovna nejlépe. Blade neváhá ani sekundu, protože přijít na pomoc příteli je pro něj samozřejmostí, i když to znamená proniknout hluboko do týlu nepřátelských linií. Boj s nemilosrdným protivníkem začíná a Praha se brzy zalije krví. Blade je zpátky...



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
O trošku slabší než první díl,ale stále výborná akční jízda plná krve. Del Toro do tohoto snímku vtiskl svůj rozpoznatelný styl a já jsem nadmíru spokojený. Akce perfektní,efekty velmi slušné,herci dobří a masky výborné. Film má zběsilé tempo a hutnou atmosféru.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
8
Naprostá klasika. Podle mě jen o maličko slabší, než jednička. Efekty při bojích trošku lepší, ale přeci jen je to stejné téma, takže to chtělo něco navíc. Ani se mi nechce věřit, že je to 15 let strý film. Stále se na to dá podívat, aniž by bojové scény působily komicky. Wesley Snipes byl pro tento film dle mého názoru dobrá volba.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Pokračování úspěšného snímku o likvidátorovi upírů, který potěší nejednoho vlastence. Odehrává se v Praze a tak nám dává najevo, že i v Česku jsou upíři. Pomáhá jim Karel Roden, který tu ztvárnil jejich právníka. Marek Vašut je zlikvidován hned na začátku po úvodních titulcích. Příběh je krapet propracovanější, akčnější a hororovější. Opět skvělá hudba, která dává vyprávění a hlavně soubojům patřičný rytmus. Horší je to už s digitálními efekty. Už na začátku příběhu, kdy je úkryt Bladea přepaden si nelze nevšimnout, že část souboje Bladea s protivníkem je digitální animace, která je nehorázně zprasená. Pohyby jsou nerealistické a tak se jich nelze nevšimnout. A je jich tu daleko více. Tak dobrý film to sráží na kolena a je to škoda. Mohl mít nad jedničkou navrch.


Dodatečné informace

Původní název:
Blade II (více)
  • Německo Blade 2
  • Německo Blade II
  • Německo Blade 2: Bloodlust
  • Německo Blade II: Cazador de vampiros
  • Německo Blade II - O Caçador de Vampiros
  • Německo Blade: Wieczny lowca II
  • Německo Blejd 2
  • Německo Penge 2
  • Německo Блейд 2
  • Německo Блэйд 2
Premiéra v ČR:
4. 7. 2002
Země původu:
Německo, USA
Čeština:
Blade 2 je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Blade 2


Podobné


Powered byJustWatch