Jedny z nejlepších momentů letošního Comic-Conu

Jedny z nejlepších momentů letošního Comic-Conu
Nechme řečí okolo a pusťme se rovnou do toho.
Jedním z až nemožně amtosférických výstupů byla nečekená návštěva Toma Hiddlestona alias Lokiho, který se ukázal ve svém obleku a je úplně cítit, jak se v onen moment každému v sále zatajil dech.
Tom Hiddleston
Další video patří znovu studiu Marvel, které zrovna připravuje snímek Guardians of the Galaxy. K hereckému osazenstvu se připojila sympatická Karen Gillan (seriál Pán času), která si střihne postavu Nebuly. Tato role sebou nese i pořádné sebeobětování. Podívejte se sami. 
Finální odhalení manželky Teda ze seriálu Jak jsem poznal Vaši matku už nadšeně očekávají snad i lidé, kteří na show nekoukají. Fanouškům každopádně již přeci jenom torchu dochází trpělivost a 8 leté vyprávění jednoho otce je už prostě trošku unavující. Proto se tvůrci rozhodli trošku s fandy sympatizovat a natočili vtipně "vypípané" promo.  
Jak jsem poznal vaši matku
Že dojde na pokračování Supermana Zacka Snydera bylo jasné, ale že se ve snímku objeví samotný Batman, to bylo opravdu milým překvápkem. 
Zack Snyder
Stephenovo krátké, ale vtipné a sympatické cameo v oblíbeném seriálu Teorie velkého třesku určitě potěšila nemálo diváků a také Sheldonovi konečně umožnila poznat svůj idol. Navzdory popularitě mezi návštěvníky Comic-Conu ale Hawking nemohl dorazit. Přesto se ve videu pod textem snaží všem tuto skutečnost vynahradit a vedle několika malých vtípků ohledně jeho účasti v pořadu nám dokonce zazpívá úvodní znělku!
Mnozí návštěvníci -Comic Conu jsou zapálení Whoviani, neboli zapřísáhlí groupies Doctora Who. Proto se současný hlavní hrdina seriálu nemůže jen tak procházet, aniž by byl zavalen fanoušky. Zkusil proto něco jiného.
Další moment nemá ještě na internetu video, ale přesto už je vytvořen gif. Jedná se o flirtování mezi Ianem McKellenem a Michaelem Fassbenderem, kteří, jak jistě víte, oba hrají Magneta. Oba gify jsou zde a zde.
A nakonec takovou foto-třešničku na dortu. Prostě Jennifer Lawrence, která se chová jako... Jennifer Lawrence. No není k sežrání?
jedny-z-nejlepsich-momentu-letosniho-comic-conu-1