Amber Heard v Aquamanovi 2 bude. A takhle bude nejspíš vypadat

Amber Heard v Aquamanovi 2 bude. A takhle bude nejspíš vypadat
Amber Heard – Aquaman | Warner Bros.
Aquaman 2 zamíří do českých kin 21. prosince. Trailery ani oficiální fotografie zatím nevyšly, ale jako rozlučka s dekádu rozvíjenou filmovou sérií DC bude snímek bezesporu megalomanský. Hlavní role a mocného trojzubce se znovu chopil Jason Momoa, jehož budoucnost je u dané stáje nicméně nejistá. Dohled nad filmovým vesmírem DC převzalo nové vedení, chystá se další verze Supermana a Momoa by nově mohl ztvárnit lovce odměn a Supermanovu nemesis Loba.
Amber Heard
Amber Heard

Herečka, Koproducentka

6.6
Ve filmu Jamese Wana (Saw, V zajetí démonů) se havajský herec každopádně představí po boku Patricka Wilsona, Nicole Kidman, Dolpha Lundgrena, Bena Afflecka a také Amber Heard. Ta si zopakuje úlohu Mery, do níž fanoušci a fanynky po kontroverzním tribunálu prosazovali Emilii Clarke. Web AIPT Comics nově zveřejnil ilustrace k nadcházejícím podzimním číslům DC komiksů a k týmovce Birds of Prey #4 přiřadil také kreslený koncept nazvaný Aguaman a ztracené království. Jeho autorem je Sun Khamunak a zachycuje postavy Aquamana a Mery.
Aquaman a ztracené království
Aquaman a ztracené království – artwork | DC Comics / AIPT Comics
Přestože se jedná o stylizovaný plakát, image obou postav odpovídá hercům, kteří je ztvárnili už v Aquamanovi z roku 2018. Takřka beze změny jsou rovněž kostýmy, totožný outfit oblékla Heard i před pěti lety. Dá se tedy předpokládat, že jde o přímou signalizaci toho, v jakém stylu se známí hrdinové pustí do boje za podmořskou Atlantidu ve Ztraceném království.
Zatímco budoucnost Jasona Momoy je tedy u DC s mnoha otazníky, Heard se nadcházejícím projektem se studiem zřejmě rozloučí. Jakkoli je to vůči ní v mnoha ohledech nefér, její popularita v posledních letech poklesla a pro produkci je podobnou „zátěží“ jako představitel Flashe Ezra Miller. Ten má na krku několik obvinění z výtržnictví a násilného chování, a byť Flash v červnu finančně propadl i z jiných důvodů, pověst kontroverzního herce ničemu nepomohla.