Nejatraktivnější hollywoodský pár se bude v komedii od tvůrce Kamarád taky rád nesnášet

Nejatraktivnější hollywoodský pár se bude v komedii od tvůrce Kamarád taky rád nesnášet
S tebou nikdy | Sony
Gluck nechal před dvanácti lety laškovat Milu Kunis a Justina Timberlakea v kultovní komedii Kamarád taky rád, posléze se chopil dvou celovečerních adaptací dětských knih Králíček Petr, v nichž jsme mohli vidět či slyšet Domhnalla Gleesona, Daisy Ridley nebo Margot Robbie. Jeho nadcházející snímek se opět zaměří na romantické hrátky, k čemuž si Gluck vybral možná nejvhodnější herecké adepty.
S tebou nikdy
S tebou nikdy
69%
Sydney Sweeney je tváří úspěšného seriálu Euforie, módních reklam, chystané komiksovky Madame Web nebo hudebního klipu Angry ke stejnojmenné nové skladbě Rolling Stones. Šestadvacetiletá držitelka dvou nominací na Emmy za Euforii a Bílý lotos dotahuje Zendayu či Florence Pugh a stává se hollywoodskou dvacátnicí s nejzářivějšími vyhlídkami, za což do jisté míry vděčí také obdivovanému vzhledu.
Pětatřicetiletý Glen Powell už má ze sebou řadu rolí, ale ke slávě jej katapultoval až Top Gun: Maverick, kde charismatem připomněl mladého Vala Kilmera. Zahrál si v nadšeně přijímaném Hit Manovi Richarda Linklatera a se Sweeney tvoří možná nejatraktivnější dvojici, jakou by dnes publikum na stříbrných plátnech mohlo očekávat.
S tebou nikdy: teaser trailer | Falcon
Jenže to bude mít háček. S tebou nikdy už v názvu prozrazuje tenzi, kterou zveřejněná upoutávka dál rozvádí. Zůstává sice u náznaků a zatím se nedozvíme, co postavám Bey a Bena navzájem vadí, ale jejich přetvařování se v prosluněné Austrálii by mohlo hollywoodským romancím vlít novou krev do žil. Ať už za předstíráním šťastného vztahu vězí peníze nebo cokoli jiného, důraz na cynismus a využití daného vztahového vzorce formule, kdy se dvojice nejprve nesnáší, může zafungovat.
Scénář spolu s Gluckem obstarala Ilana Wolpert, která dosud psala převážně seriálovou verzi Muzikálu ze střední. Pokud se Sweeney a Powellovi povedlo utvarovat plnokrevné postavy, mohli bychom dostat novodobé Kopačky říznuté špetkou Zmizelé. Hodinu a půl dlouhý snímek by však měl především bavit.
Mrkněte na žebříček nejlépe hodnocených romantických komedií dle uživatelů a uživatelek Kinoboxu.

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.