Kamarád taky rád

74%
Kamarád taky rád
Mladá žena, která vyhledává schopné zaměstnance (Mila Kunis) v New Yorku přesvědčí potenciálního adepta (Justin Timberlake), aby opustil svoje zaměstnání v San Franciscu a přijal práci v New Yorku. Navzdory tomu, že je to jednoho k druhému táhne, oba si uvědomují, že jsou právě takoví jako jejich partneři, od kterých ze vztahů utíkají a rozhodnou se, že se stanou přáteli….a možná něco víc. Je to perfektní dohoda – dokud nezjistí, že taková věc jako „něco víc“ bez jakýchkoli pravidel neexistuje.



Recenze: Kamarád taky rád

Kinobox.cz
80%

Nejsem si sice jistá, že je to snímek pro všechny (tím myslím pro obě pohlaví), rozhodně jsem si ale jistá, že dámy z něj budou nadšené, zvlášť pokud projekci pojmou jako dámskou jízdu.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Kamarád taky rád je další tuctovou romantickou komedií ve které se však v hlavní roli objeví Mila Kunis a tu já prostě můžu. Pár vtípku se navíc i povedlo, ale jako celek to na mne působí takovým průměrným dojmem. Po shlédnutí má navíc člověk pocit jakoby takový tip filmu už viděl.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
A pak že to nejde... Americká romantická komedie, která má hlavu a patu, vyhnula se přemíry klišé a je v ní spousta humoru a nepřehnané romantiky. Samozřejmě je film pořád dělán pro širokou masu a tak je v něm i troška toho klišé, ale v tomto případě film jako celek působí prostě příjemně. 70%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
9
Romantický snímek za použití velmi známé klasické šablony o dvou mladých lidech, kteří se vzájemně tváří pouze jako přátelé nemající pocity komplikovaného a citového vztahu. Vše funguje jak má a když je chuť, mají spolu i sex a to bez patřičných emocí či komplikací. Je to vůbec příběh dnešní mládeže? Justin Timberlake a Mila Kunis v hlavních rolích vytvořili mezi svými postavami tak zajímavou chemii, až se jeden diví, že spolu závazně nechodí. Opravdu mezi nimi ten plamínek nevzplane? Příběh je spořádaný, funguje, je veselý a hlavně je uvěřitelný. Zanechá příjemný pocit uvolnění a odpočinku. A tak to má být. A jen tak pro zajímavost, námětem tento film v kinech konkuroval snímku uvedeného ve stejném roce ´Kamarád, taky rád´ (2011)

Dodatečné informace

Původní název:
Friends with Benefits (více)
  • USA Kamarád taky rád
  • USA Friends with Benefits
Premiéra v ČR:
29. 9. 2011
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Kamarád taky rád je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch